Uutisia muualta

 

Facebook


Ajankohtaista


Katariina Matveinen 9Livesin toimitusjohtajaksi

22.12.2017

9Lives lähtee uuteen vuoteen uuden toimitusjohtajan luotsaamana. 1.1.2018 toimitusjohtajanamme aloittaa Katariina Matveinen.

Katariina on työskennellyt yrityksessä yli seitsemän vuotta, ensimmäiset viisi vuotta talousjohtajana. Yhtiön osakas hän on ollut vuodesta 2013 alkaen. Viimeiset kaksi vuotta Katariina on toiminut operatiivisena johtajana.

Markus Ulfstedt luovuttaa vetovastuun Katariinalle hyvillä mielin: "Katariina on näinä vuosina osoittanut olevansa laaja-alainen johtaja, joka kykenee luotsaamaan firmaa jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Erityisen iloinen olen siitä, että uusi vetäjä löytyi talon sisältä ja on asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme jo ennestään tuttu. Tämä takaa, että 9Lives pystyy jatkamaan tähän asti tehdyn kehitystyön pohjalta eteenpäin."

"Uskallan sanoa, että 9Lives on Suomen paras ensihoitoyritys millä tahansa mittarilla. Seuraava tavoitteemme on olla maailman paras ja Katariinalla on erinomaiset eväät tehdä meistä sellainen", jatkaa Ulfstedt.

Markus itse siirtyy uusiin tehtäviin konsernin sisällä. Hän aloittaa helmikuussa Falckin Australian maajohtajana Perthissä. Australiassa Falck tarjoaa monipuolisesti palveluja lähinnä kaivos- ja öljyteollisuudelle. Falckin palveluja ovat esimerkiksi teolliset palokunnat ja ambulanssit, turvapalvelut, työterveys- ja lääkäripalvelut sekä palo- ja pelastuskoulutus.


9Livesin toiminta Pirkanmaalla laajenee

11.10.2017

Voitimme Tuomi Logistiikan (PSHP ja Tampereen kaupunki) hengityshalvauspotilaiden hoidon kilpailutuksen 2v (+3v) ja aloitamme toiminnan 1.1.2018.

Hengityshalvauspotilaiden hoito Pirkanmaalla on meille hieno uusi aluevaltaus ja tämän myötä meillä aukeaa myös uusia työmahdollisuuksia.


9Lives jatkaa vahvasti Pirkanmaalla

30.8.2016

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on valinnut 9lives Pirkanmaa Oy:n ensihoitopalvelujen tuottajaksi alueen kahdeksassa kunnassa. Sopimukset solmitaan kahden vuoden ajalle alkaen 1.1.2017. Toimintamme Pirkanmaalla on jo saanut vahvan luottamuksen kuntalaisilta ja valintapäätös mahdollistaa palveluiden saumattoman jatkumisen yhdellä tärkeimmistä painopistealueistamme.

Pirkanmaan palvelutuotantomme vahvistui päätöksen mukana uusilla toimialueilla, joita ovat Mänttä-Vilppula ja Pälkäne. Tuotamme ensihoitopalvelut jatkossa edelleen myös Kangasalan, Parkanon, Kihniön, Jämsän ja Kuhmoisten kunnissa sekä Sahalahdella.

 


HUS Hyvinkään sairaanhoitoalue valitsi 9Livesin

29.8.2016

9Lives-konserniin kuuluva Luumäen Ensihoito Oy on valittu tarjouskilpailun perusteella HUS Hyvinkään sairaanhoitoalueen ensihoito- ja potilaskuljetuspalvelujen tuottajaksi. Toiminta alkaa 2.1.2017 Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven ja Tuusulan kunnissa. 9Lives toimii tällä hetkellä Hyvinkään ja Kellokosken sairaaloiden sekä Porvoon sairaalan potilassiirtojen palveluntuottajana. Uusi sopimus täydentää myös Hyvinkään sairaanhoitoalueen kokonaispalvelua ensihoidon osalta. Siirtokuljetusten lisäksi sopimusyksiköt ovat hätäkeskuksen käytettävissä ensihoidon kiireellisiin kansalaistehtäviin.

Toimitusjohtaja Markus Ulfstedt on tyytyväinen Hyvinkään sairaanhoitoalueen lautakunnan esitykseen. 9Livesin pitkäaikainen toiminta Hyvinkään ja Porvoon sairaanhoitoalueilla saa Ulfstedtin mukaan näin jatkua ja uudistua tavalla, joka parantaa sekä siirtokuljetusten tehokkuutta että kuntalaisten turvallisuutta.

 

 

Ota yhteyttä!

24h palvelunumeromme: 020-700-8000
Sähköposti: info@9lives.fi

Vartiokyläntie 1
00950 HELSINKI