Uutisia muualta

 

Facebook


Ajankohtaista


Nimityksiä

27.9.2019

Parkano-Kihniö -yhteistoiminta-alueen kotihoidon liiketoimintajohtajaksi on 27.9.2019 alkaen nimitetty hallintotieteiden maisteri Tuija Kanto-Hannula. Hän omaa pitkäaikaisen kokemuksen sosiaali- ja terveystoimen eri tehtävistä sekä monipuolisen koulutustaustan, joka antaa laajat valmiudet kotihoidon toimintaympäristön ja lainsäädännön ymmärtämiseen.

 


9Lives takaisin suomalaisomistukseen – Vesa Ekroos hallituksen puheenjohtajaksi

28.9.2018

9Lives palaa juurilleen. Yhtiön enemmistön kansainväliselle assistance-, pelastus-, koulutus- ja terveyspalvelualoilla toimivalle Falckille vuonna 2015 myyneet suomalaisomistajat ovat tänään allekirjoitetulla kaupalla ostaneet takaisin kaikki Falckin omistamat 9Lives Group Oy:n osakkeet. 

9Livesin omistavat nyt yhtiön edellinen toimitusjohtaja Markus Ulfstedt (omistusosuus 86%) ja vuoden alusta toimitusjohtajana toiminut Katariina Matveinen (14%). Matveinen jatkaa toimitusjohtajana ja Ulfstedtista tulee yhtiön hallituksen jäsen.

”Falckin aikana pääsimme oppimaan ensihoidon parhaista käytännöistä eri maissa ja hiomaan niiden avulla omat prosessimme maailmanluokan iskuun. Omistajavaihdoksen myötä pystymme nyt paitsi hyödyntämään näitä oppeja, myös keskittymään entistä paremmin nimenomaan suomalaisten asiakkaidemme palveluun”, toimitusjohtaja Katariina Matveinen sanoo. ”9Lives on hyvässä iskussa, eikä omistajanvaihdos aiheuta isoja muutoksia operatiiviseen toimintaan.” 

Jatkossa yrittäjäomistus mahdollistaa entistä ketterämmän kehityksen, pääomistaja Markus Ulfstedt uskoo. ”9Lives palaa nyt juurilleen. Omistajat ovat samat kuin ennen Falckin-vuosia. Uudella rakenteella pystymme nyt entistä nopeammin ja joustavammin vastaamaan Suomessa juuri tällä hetkellä käynnissä olevaan alan mullistukseen.”

Samalla vaihtuu yhtiön hallituksen puheenjohtaja. Uudeksi puheenjohtajaksi on valittu aiemmin mm. Mehiläinen Oy:n toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana toiminut Vesa Ekroos. Hän on kokenut hallitusammattilainen, joka toimii mm. Kaunialan Sairaala Oy:n ja kuntoutussairaala Kyyhkylä Oy:n hallituksen puheenjohtajana, Invalidisäätiön hallituksen varapuheenjohtajana sekä HYKSin kliiniset palvelut Oy:n hallituksen jäsenenä.


9Lives on yksityisomisteinen, suomalainen ensihoidon ja sairaankuljetuksen palveluihin erikoistunut yritys, joka palvelee kuntia, kuntayhtymiä, terveydenhuollon organisaatioita, sairaanhoitopiirejä sekä yksittäisiä ihmisiä ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluissa. 50 ambulanssiamme ja 450 hengen henkilöstömme ovat asiakkaiden ja potilaiden käytössä ympäri vuorokauden. Hoidamme vuosittain lähes 100 000 sairaankuljetustehtävää.

 


Katariina Matveinen 9Livesin toimitusjohtajaksi

22.12.2017

9Lives lähtee uuteen vuoteen uuden toimitusjohtajan luotsaamana. 1.1.2018 toimitusjohtajanamme aloittaa Katariina Matveinen.

Katariina on työskennellyt yrityksessä yli seitsemän vuotta, ensimmäiset viisi vuotta talousjohtajana. Yhtiön osakas hän on ollut vuodesta 2013 alkaen. Viimeiset kaksi vuotta Katariina on toiminut operatiivisena johtajana.

Markus Ulfstedt luovuttaa vetovastuun Katariinalle hyvillä mielin: "Katariina on näinä vuosina osoittanut olevansa laaja-alainen johtaja, joka kykenee luotsaamaan firmaa jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Erityisen iloinen olen siitä, että uusi vetäjä löytyi talon sisältä ja on asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme jo ennestään tuttu. Tämä takaa, että 9Lives pystyy jatkamaan tähän asti tehdyn kehitystyön pohjalta eteenpäin."

"Uskallan sanoa, että 9Lives on Suomen paras ensihoitoyritys millä tahansa mittarilla. Seuraava tavoitteemme on olla maailman paras ja Katariinalla on erinomaiset eväät tehdä meistä sellainen", jatkaa Ulfstedt.

Markus itse siirtyy uusiin tehtäviin konsernin sisällä. Hän aloittaa helmikuussa Falckin Australian maajohtajana Perthissä. Australiassa Falck tarjoaa monipuolisesti palveluja lähinnä kaivos- ja öljyteollisuudelle. Falckin palveluja ovat esimerkiksi teolliset palokunnat ja ambulanssit, turvapalvelut, työterveys- ja lääkäripalvelut sekä palo- ja pelastuskoulutus.

 

 

 

Ota yhteyttä!

24h palvelunumeromme: 020-700-8000
Sähköposti: info@9lives.fi

Vartiokyläntie 1
00950 HELSINKI