Tervetuloa töihin!

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin! Avoimet työpaikkamme TE-palvelussa löydät oikealla olevasta kuvalinkistä. Voit myös täyttää työpaikkahakemuksen sivuillamme. Tarvitsemme vakituisten työntekijöiden lisäksi koko ajan myös keikkatyöntekijöitä. Ota yhteyttä, jos haluat liittyä joukkoomme.

 

Haemme PERUSTASON  ensihoitajia keikkatyöhön Raaseporin ja Lohjan alueille

Haetaan perustason ensihoitajia Raaseporin/Lohjan alueelle HUS- potilassiirtokuljetustoimintaan 1.6.2019 alkaen.

Lisätiedot ja yhteydenotot This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Haemme 6 PERUSTASON  ensihoitajaa keikkatyöhön Pirkanmaan alueelle

9Lives Pirkanmaa Oy toimii hätäkeskuksen välittämillä tehtävillä Parkanon, Kihniön, Mänttä-Vilppulan, Jämsän, Kuhmoisten, Pälkäneen, Kangasalan sekä Sahalahden yksiköillä. Lisäksi 9Lives tuottaa erilaisiin päivystystapahtumiin ensihoitovalmiutta, jonka kysyntä on lisääntynyt merkittävästi. Nyt haemmekin perustason keikkatyöntekijöitä päivystystapahtumiin, ensihoidon siirtokuljetuksiin sekä hätäkeskuksen alaisiin yksiköihin. 

 9Lives- konserni on kokonaan suomalaisomisteinen, maan johtavimpia ensihoidon organisaatioita. Liiketoiminta-alueemme on laaja koko Suomen kattava ja terveydenhuollon työntekijänä sinulla on mahdollisuus toimia työtehtävissä, jossa ammattina on ihminen. Toivomme hakijoilta avointa, ammatillista sekä kehittämiseen tähtäävää työotetta.

 PERUSTASON ENSIHOITAJANA voi toimia terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on lähihoitajan tutkinto sekä ensihoitoon suuntautuva koulutus. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa B-luokan ajokorttia, sekä LOVE- oppikokonaisuudesta LOP- ja IV- osien suorittamista.

Lisätietoja: Susanna Lehtimäki, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 040- 5093 441

Hakemukset osoitetaan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Haemme työtoveria 9Lives -tiimiin!  

9Lives Pirkanmaa Oy on suomalainen yksityisomisteinen yritys.

9Lives Pirkanmaa Oy hakee lähihoitajia/sairaanhoitajia Parkanon kaupungin ja Kihniön kunnan kotihoitoon. Kotihoidossa yhdistyvät kotipalvelu ja kotisairaanhoito. Tuotamme kotiin annettavia palveluja asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi, perushoidosta saattohoitoon.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa innostavassa tiimissä.

Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista, jolta edellytämme valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn sekä avointa asennetta ja halukkuutta kehittää asiakaspalvelua, työtä ja työyhteisöä kotihoidossa. Työssä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika. Pääasiassa työaika tapahtuu klo 7.00- 22.00 välisenä aikana. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Lisäksi ajokortti ja oman auton käyttö katsotaan eduksi. 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot: Tanja Mustajärvi, Parkanon kotihoito, p. 0447865498, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                         Leila Pusa, Kihniön kotihoito, p. 0447541407, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ HENGITYSHALVAUSPOTILAAN HOITOTIIMISSÄ?


Haemme nyt hengityshalvauspotilaiden / lapsipotilaan hoitotiimiin LÄHIHOITAJIA.

Hengityshalvauspotilaan hoitotyö on 2- tai 3-vuorotyötä. Työ sisältää kokonaisvaltaista hengityshalvauspotilaan hoitoa, joka tapahtuu potilaan kotona. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään yksin, ja siksi toivomme sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, halua uuden oppimiseen, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää kykyä sekä potilaan että hänen perheensä / omaistensa lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää kykyä huomioida ergonominen työote. Työ on vaativaa mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan lähi-/ perushoitajan tutkinto, 18 vuoden ikä sekä mielellään, joskaan ei välttämättä, kokemusta hengityshalvauspotilaiden hoidosta. Työ alkaa työhön perehdyttämisellä, ota rohkeasti yhteyttä.


Tarjoamme hengityshalvaustiimien tuen, huipputeknologiaa, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.


Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut liiketoimintajohtaja Ari Vatanen p. 044 775 0510.


Hakemukset: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

 

 

9Livesin avoimet työpaikat TE-palveluissa

 

Ota yhteyttä!

24h palvelunumeromme: 020-700-8000
Sähköposti: info@9lives.fi

Vartiokyläntie 1
00950 HELSINKI