Tervetuloa töihin!

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin! Avoimet työpaikkamme TE-palvelussa löydät oikealla olevasta kuvalinkistä. Voit myös täyttää työpaikkahakemuksen sivuillamme. Tarvitsemme vakituisten työntekijöiden lisäksi koko ajan myös keikkatyöntekijöitä. Ota yhteyttä, jos haluat liittyä joukkoomme.

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ HENGITYSHALVAUSPOTILAAN HOITOTIIMISSÄ?

9Lives-konserni on Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys. Ensihoito-ja ambulanssipalvelujen lisäksi 9Lives - konsernilla on laaja kokemus hengityshalvauspotilaiden hoidosta.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt hengityshalvauspotilaiden hoitotiimeihin 5 VAKITUISTA, reipasta ja vastuuntuntoista hoitajaa Valkealaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pikaisesti.

Hengityshalvauspotilaan hoitotyö on 3-vuorotyötä ja työ sisältää kokonaisvaltaista hengityshalvauspotilaan hoitoa, joka tapahtuu potilaan kotona. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään yksin ja siksi toivomme Sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, uuden oppimisen halua, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sekä potilaan että hänen perheensä lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa sekä kykyä huomioida ergonominen ote työssä. Työ on vaativaa mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan lähi-/ perushoitajan tutkinto, 18 vuoden ikä sekä mielellään kokemusta hengityshalvauspotilaiden hoidosta, joskaan ei välttämätöntä. Ennen työn alkamista henkilöstö koulutetaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut liiketoimintajohtaja Peter Söderlund This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 044 4090 203 tai liiketoimintajohtaja Timo Palo This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 050 3653 305

Hakemukset: 30.9.2019 mennessä. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai www.9lives.fi/hakemus.

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ HENGITYSHALVAUSPOTILAAN HOITOTIIMISSÄ HENKILÖKOHTAISENA AVUSTAJANA?

9Lives-konserni on Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys. Ensihoito-ja ambulanssipalvelujen lisäksi 9Lives - konsernilla on laaja kokemus hengityshalvauspotilaiden hoidosta.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt hengityshalvauspotilaiden hoitotiimeihin 5 VAKITUISTA, reipasta ja vastuuntuntoista henkilökohtaista avustajaa Valkealaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pikaisesti.

Hengityshalvauspotilaan hoitotyö on 3-vuorotyötä ja työ sisältää kokonaisvaltaista hengityshalvauspotilaan hoitoa, joka tapahtuu potilaan kotona. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään yksin ja siksi toivomme Sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, uuden oppimisen halua, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kykyä, sekä potilaan, että hänen perheensä lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, sekä kykyä huomioida ergonominen ote työssä. Työ on vaativaa, mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan 18 vuoden ikä, sekä mielellään kokemusta hengityshalvauspotilaiden hoidosta, joskaan ei välttämätöntä. Ennen työn alkamista henkilöstö koulutetaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut liiketoimintajohtaja Peter Söderlund This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 044 4090 203 tai liiketoimintajohtaja Timo Palo This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 050 3653 305

Hakemukset: 30.9.2019 mennessä. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai www.9lives.fi/hakemus.

 

Haemme työtoveria 9Lives -tiimiin!

9Lives Pirkanmaa Oy on suomalainen yksityisomisteinen yritys.

9Lives Pirkanmaa Oy hakee kahta (2) lähihoitajaa sekä kahta (2) sairaanhoitajaa Parkanon kaupungin kotihoitoon. Kotihoidossa yhdistyvät kotipalvelu ja kotisairaanhoito. Tuotamme kotiin annettavia palveluja asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi, perushoidosta saattohoitoon.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa innostavassa tiimissä.

Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista, jolta edellytämme valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn sekä avointa asennetta ja halukkuutta kehittää asiakaspalvelua, työtä ja työyhteisöä kotihoidossa. Työssä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kotihoidossa on käytössä jaksotyöaika. Pääasiassa työaika tapahtuu klo 7.00- 22.00 välisenä aikana. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Lisäksi ajokortti ja oman auton käyttö katsotaan eduksi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Susanna Lehtimäki, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., p. 040-5093 441

 

Haemme PERUSTASON ensihoitajia keikkatyöhön Raaseporin ja Lohjan alueille

Haetaan perustason ensihoitajia Raaseporin/Lohjan alueelle HUS- potilassiirtokuljetustoimintaan 1.6.2019 alkaen.

Lisätiedot ja yhteydenotot This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Lähihoitajia Uudenmaan hengityshalvauspotilaiden hoitotiimeihin

Haemme Uudenmaan hengityshalvauspotilaiden hoitotiimeihin viittä (5) lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, tai jos olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä, olet myös tervetullut meidän huipputiimeihimme.

Olemme vuosia tuottaneet Hengityshalvauspotilaiden hoitoa ja meiltä löytyy vankkaa osaamista tältä saralta.

Hengityshalvauspotilaan hoitaminen tapahtuu asiakkaan kotona tai sairaalassa. Mahdollistamme asiakkaittemme mahdollisimman tasapainoisen arjen ja turvaamme heidän jokapäiväisen elämänsä. Olemme heidän tukenaan niin fyysisesti kuin henkisesti, ja tuemme heidän rooliaan yhteiskuntamme yhdenvertaisina jäseninä.

Työskentely tiimissä on monipuolista, ja moniammatillista yhteistyötä hyödynnetään laajasti. Toivomme sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, uuden oppimisen halua, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ on vaativaa, mutta samalla hyvin antoisaa ja työntekijä pääsee haastamaan itseään laajasti. Työajat vaihtelevat tiimeittäin asiakkaan tarpeiden mukaan. HHP-tiimimme sijaitsevat Uudenmaan alueella.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta. Aikaisempi kokemus HHP-puolelta ei ole välttämätöntä. Tiimeihin on laadukkaat perehdytykset, ja käytämme muun muassa Moodle -oppimisympäristöä laajasti perehdytyksen tukena. Lisäksi tukenasi ovat tiimin muut jäsenet ja lähiesimies.

Jos kiinnostuit paikasta, tai sinulla heräsi kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Avoimet hakemukset voi lähettää suoraan liiketoimintajohtaja Peter Söderlundin sähköpostiin, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Haetaan palvelukseen viittä (5) henkilökohtaista avustajaa

Hakijalla tulee olla lähihoitajan koulutus tai muu tehtävän hoitoon oleva osaaminen hankittuna ennen työn aloittamista. Työ tapahtuu asiakkaan kotona ja avustettavana on yksi asiakas kerrallaan. Työntekijältä vaaditaan hyvää käytöstä ja palvelualttiutta.

Työ tarjoaa mahdollisuuden tuottaa yksittäiselle asiakkaalla kokonaisvaltaista laadukasta elämää avustamalla häntä päivittäisissä toimissa.

Ole rohkeasti yhtyedessä kysyäksesi lisätietoja ja lähetä hakemus. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä heti, joten laita pikaisesti hakemus.

Lisätiedot ja yhteydenotot This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 044 4090 203

 

Haemme 6 PERUSTASON  ensihoitajaa keikkatyöhön Pirkanmaan alueelle

9Lives Pirkanmaa Oy toimii hätäkeskuksen välittämillä tehtävillä Parkanon, Kihniön, Mänttä-Vilppulan, Jämsän, Kuhmoisten, Pälkäneen, Kangasalan sekä Sahalahden yksiköillä. Lisäksi 9Lives tuottaa erilaisiin päivystystapahtumiin ensihoitovalmiutta, jonka kysyntä on lisääntynyt merkittävästi. Nyt haemmekin perustason keikkatyöntekijöitä päivystystapahtumiin, ensihoidon siirtokuljetuksiin sekä hätäkeskuksen alaisiin yksiköihin. 

 9Lives- konserni on kokonaan suomalaisomisteinen, maan johtavimpia ensihoidon organisaatioita. Liiketoiminta-alueemme on laaja koko Suomen kattava ja terveydenhuollon työntekijänä sinulla on mahdollisuus toimia työtehtävissä, jossa ammattina on ihminen. Toivomme hakijoilta avointa, ammatillista sekä kehittämiseen tähtäävää työotetta.

 PERUSTASON ENSIHOITAJANA voi toimia terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on lähihoitajan tutkinto sekä ensihoitoon suuntautuva koulutus. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa B-luokan ajokorttia, sekä LOVE- oppikokonaisuudesta LOP- ja IV- osien suorittamista.

Lisätietoja: Susanna Lehtimäki, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 040- 5093 441

Hakemukset osoitetaan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ HENGITYSHALVAUSPOTILAAN HOITOTIIMISSÄ?


Haemme nyt hengityshalvauspotilaiden / lapsipotilaan hoitotiimiin LÄHIHOITAJIA.

Hengityshalvauspotilaan hoitotyö on 2- tai 3-vuorotyötä. Työ sisältää kokonaisvaltaista hengityshalvauspotilaan hoitoa, joka tapahtuu potilaan kotona. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään yksin, ja siksi toivomme sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, halua uuden oppimiseen, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää kykyä sekä potilaan että hänen perheensä / omaistensa lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää kykyä huomioida ergonominen työote. Työ on vaativaa mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan lähi-/ perushoitajan tutkinto, 18 vuoden ikä sekä mielellään, joskaan ei välttämättä, kokemusta hengityshalvauspotilaiden hoidosta. Työ alkaa työhön perehdyttämisellä, ota rohkeasti yhteyttä.


Tarjoamme hengityshalvaustiimien tuen, huipputeknologiaa, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.


Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut liiketoimintajohtaja Ari Vatanen p. 044 775 0510.


Hakemukset: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

 

 

9Livesin avoimet työpaikat TE-palveluissa

 

Ota yhteyttä!

24h palvelunumeromme: 020-700-8000
Sähköposti: info@9lives.fi

Vartiokyläntie 1
00950 HELSINKI