fbpx

Muualta

 

 

Facebook


Ajankohtaista

9Lives saa uuden liiketoimintajohtajan ja markkinointijohtajan

30.9.2021

Emilia Jäntti aloittaa lokakuun alussa 9Lives Oy:n kasvuliiketoiminnasta vastaavana liiketoimintajohtajana. Yhtiö syventää myös viestintäosaamistaan nimittämällä Pete Saarnivaaran ulkoistetuksi viestintä- ja markkinointijohtajaksi.

Uusi New Business -liiketoimintajohtaja Emilia Jäntti aloittaa työssään 1. lokakuuta. Vastuualueellaan hänellä on kasvuliiketoiminnat, kuten hengityshalvauspotilaiden hoitopalvelu ja muut kotiin vietävät palvelut.

”9Lives on erittäin kiinnostavassa kasvuvaiheessa ja lähden innolla kehittämään kasvuliiketoimintaa yhdessä osaavan ja sitoutuneen henkilökunnan kanssa”, Jäntti sanoo.

Jäntti siirtyy yhtiöön PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n aluepäällikön tehtävistä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa lääkärikeskus Mehiläisen rinkivastaavana. Koulutukseltaan hän on suuhygienisti ja opiskelee työn ohella sosiaali- ja terveysalan johtamista.

Kaiku Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Pete Saarnivaara tulee lokakuun alusta lähtien toimimaan oman toimensa ohella 9Livesin ulkoistettuna viestintä- ja markkinointijohtajana. Aiemmin hän on toiminut 9Livesin koronatestauksen markkinoinnin ulkoisena konsulttina. Samalla 9Lives tiivistää yhteistyötään viestintätoimisto Kaiku Helsingin kanssa.

”Koronatestausliiketoiminta pantiin pystyyn nopeasti käytännössä lähes tyhjästä. Kertoo paljon yhtiöstä, että siihen pystyttiin”, Saarnivaara sanoo. ”Jatkossa näen keskeisimmäksi 9Livesin työnantajakuvan. Meidän pitää ensin olla alan paras työnantaja ja sen jälkeen markkinoida olevamme sitä.”

”Sekä Emilialla että Petellä tulee olemaan tärkeä rooli 9Livesin ottaessa seuraavia askeliaan vahvalla kasvu-urallaan,” toteaa 9Lives Groupin toimitusjohtaja Markus Ulfstedt.

 


Kai Simberg aloittaa 9Livesin Oy:n väliaikaisena talousjohtajana

21.9.2021

9Lives Oy:n väliaikaisena talousjohtajana aloittaa 21.9.2021 pitkän linjan talousjohtamisen ammattilainen, KTM Kai Simberg.

Kailla on pitkä kokemus talousjohtajan tehtävistä useasta eri yrityksestä. Viimeisimpänä hän on ollut Nurminen Logistics Oy:lla väliaikaisena talousjohtajana vastaamassa yrityksen suunnatun annin ja siihen liittyneen kiinteistötransaktion käytännön toteutuksesta, yrityksen pankkisuhteen vaihdosta sekä tilinpäätösmateriaalin valmistelusta. Aikaisemmin Kai on toiminut muun muassa Blue1:n, Axobar Boats Groupin, Evondos Oy:n, SATO-yhtymä Oyj:n, Vattenfall sähkömyynti Oyj:n sekä Fazer Keksit Oy:n talousjohtajana.

”Olemme hyvin innoissamme saadessamme Kai Simbergin 9Lives Oy:n väliaikaiseksi talousjohtajaksi. Kai tulee olemaan tärkeä apu yhtiöllemme tässä murrosvaiheessa, sillä hänellä on paljon rautaista kokemusta yritysten talousfunktioiden kehittämisestä ja muutosprosessien johtamisesta,” toteaa 9Lives Groupin toimitusjohtaja Markus Ulfstedt.

 


9Livesin toimitusjohtaja vaihtuu

15.9.2021

9Lives Oy:n toimitusjohtaja Katariina Matveinen jättää tehtävänsä. Rekrytointiprosessi uuden toimitusjohtajan nimittämiseksi on aloitettu.

Matveinen on toiminut 9Lives Group Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2018 ja sitä ennen yhtiön operatiivisena johtajana ja talousjohtajana vuodesta 2010. 9Livesin Groupin hallitus on nimittänyt 9Lives Oy:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi koko ryhmän toimitusjohtajan Markus Ulfstedtin.

”Kiitän hallituksen ja koko yhtiön puolesta Katariina Matveista merkittävästä panoksesta yhtiölle. Katariina on ollut tärkeässä roolissa 9Livesin toiminnan kehittämisessä”, toteaa 9Lives Groupin hallituksen puheenjohtaja Vesa Ekroos.

”Jätän 9Livesin työskenneltyäni yrityksessä vuodesta 2010. Haluan kiittää 9Livesin hallitusta, johtoryhmää ja koko 9Livesin tiimiä hyvästä yhteistyöstä tärkeiden asioiden parissa”, Katariina Matveinen kommentoi.

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Vesa Ekroos
9Lives Group Oy
puh. 040 5739292
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


9Lives on suomalainen sosiaali- ja terveydenhoitoalan palveluihin erikoistunut yritys, joka palvelee kuntia, kuntayhtymiä, terveydenhuollon organisaatioita, sairaanhoitopiirejä sekä yksittäisiä ihmisiä. 50 ambulanssiamme ja yli 800 hengen henkilöstömme ovat asiakkaiden ja potilaiden käytössä ympäri vuorokauden. Hoidamme vuosittain lähes 100 000 sairaankuljetustehtävää.

 


Anne Henriksson aloittaa 9Livesin koronatestausliiketoiminnan johtajana

1.9.2021

9Livesin uudeksi koronaliiketoiminnan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu kauppatieteiden maisteri Anne Henriksson. Tehtävässään hän vastaa 9Livesin omien koronatestauspisteiden toiminnasta sekä koronaan liittyvistä projekteista ja toimeksiannoista.

Annella on pitkä kokemus liiketoiminnan, markkinoinnin ja strategian johtamisesta eri aloilta. Hän on toiminut Nordeassa markkinointi- ja strategiajohtajana, Huoneistokeskuksessa aluejohtajana ja varatoimitusjohtajana sekä viime vuodet oman yrityksen kautta strategian ja liiketoiminnan kehittämisen parissa.

”Olen ilahtunut, että saamme koronaliiketoimintamme johtajaksi Annen kaltaisen ammattilaisen, jolla on kokemusta eri alojen liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä sekä näyttöä tuloksellisesta johtamisesta. Kuten me kaikki 9Livesissa jo tiedämme, koronaan liittyvä työympäristö on nopeatempoinen ja kahta samanlaista päivää ei ole. Etsimmekin tehtävään stressinsietokykyistä ja ihmisläheistä johtajaa, joka pitää ongelmanratkaisusta: Anne vastasi näihin kriteereihin täydellisesti”, sanoo 9Lives Oy:n toimitusjohtaja Katariina Matveinen.

Koronaliiketoiminnan johtaja vastaa koronatestauksen pyörimisestä kaikissa 9Livesin omissa toimipisteissä. Lisäksi tehtäviin kuuluu koronaan liittyvien projektien ideointi myynnin kanssa sekä myytyjen projektien toteutus: tiimin kasaaminen uuteen projektiin yhdessä HR:n kanssa sekä muiden tarvittavien resurssien, kuten markkinoinnin ja viestinnän, koordinointi.

”Aloitan innolla tässä tehtävässä, joka on todella ajankohtainen paitsi koronan myös hoitoalan myllerryksen takia. Tällä alalla keskeisin menestymisen edellytys on henkilöstön hyvinvointi ja tyytyväisyys sekä riittävä resursointi. Missään ei varmasti ole täydellistä, mutta aina voidaan parantaa. Uskonkin, että parhaat ideat tulevat usein niiltä, jotka käytännön työtä tekevät”, Anne kommentoi.

Anne aikookin ihan aluksi kiertää näytteenottotoimipisteitä ja keskustella henkilökunnan kanssa, mikä toimii ja mikä ei. Ennen suurempien linjausten tekemistä hän aikoo kuunnella, millaisia ideoita henkilökunnalla on kehityskohteista.

”Toimialasta riippumatta osallistava johtaminen ja esimiestyö ovat mielestäni menestyksen edellytyksiä.”

 


Maaret Jokinen on aloittanut 9Livesin henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä

20.8.2021

Toimintamme edelleen laajentuessa haluamme panostaa entistä enemmän henkilöstöömme, tärkeimpään voimavaraamme. Maaret tulee kehittämään kokonaisvaltaisesti 9Lives konsernin HR-toimintoja. Hän raportoi toimitusjohtaja Katariina Matveiselle. Muutoksen myötä kirkastamme henkilöstöstrategiaamme sekä uudistamme HR:n toimintamalleja. HR-toimintoihin panostamalla luomme vankan tukijalan liiketoiminnallemme, jossa yhdessä tekeminen ja ihmislähtöisyys ovat keskiössä. Tavoitteenamme on olla Suomen paras hoitoalan työpaikka.

Timo Palo jatkaa ensihoidon liiketoimintajohtajana.

 


Muutoksia 9Livesin johdossa

13.8.2021

9Lives Group Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut yritysryhmän pääomistaja ja hallituksen jäsen Markus Ulfstedt. Katariina Matveinen jatkaa Suomen liiketoiminnasta vastaavana 9Lives Oy:n toimitusjohtajana.

Muutoksella haetaan lisää voimaa 9Livesin kasvuun. 9Lives Group on konsernin emoyhtiö, johon Suomen liiketoiminnan emoyhtiön 9Lives Oy:n lisäksi kuuluvat kansainväliset toiminnot. Toiminta on laajentunut erityisesti Tanskassa ja muitakin avauksia on tekeillä. Ulfstedt vastaa 9Lives Groupin toimitusjohtajana erityisesti kansainvälisestä kasvusta.

Myös Suomen liiketoiminta on vahvassa kasvussa ja vaatii lisää resursointia. Muutoksen myötä Matveinen keskittyy Suomen liiketoiminnan kasvattamiseen.

Matveinen ja Ulfstedt tulevat työskentelemään tiiviinä työparina. ”Tästä meillä on jo ennestään kokemusta. Ennen vuotta 2018 johdimme 9Livesia tandemina, jossa minä keskityin strategisiin hankkeisiin ja Katariina operatiiviseen johtamiseen”, 9Lives Groupin uusi toimitusjohtaja Markus Ulfstedt sanoo.

9Lives Group Oy hallitus

Lisätiedot:

hallituksen puheenjohtaja Vesa Ekroos, 9Lives Group Oy, puh. 040 5739292, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

toimitusjohtaja Katariina Matveinen, 9Lives Oy, puh. 0400 635895, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

toimitusjohtaja Markus Ulfstedt, 9Lives Group Oy, puh. 040 5015578, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


9Lives lahjoittaa yli 22 000 euroa hoitajien hyvinvoinnin tukemiseen

Suomalainen ambulanssi- ja koronatestausyhtiö 9Lives lahjoittaa yli 22 000 euroa terveydenhuollon ammattilaisten virkistys- ja koulutustoimintaan. Lahjoituksella yritys haluaa omalta osaltaan tukea pandemian koettelemaa hoitohenkilökuntaa.

9Lives on aloittanut tämän vuoden tammikuussa kampanjan, jossa jokaisesta yksityisasiakkaan ostamasta koronatestistä lahjoitetaan kaksi euroa terveydenhuollon ammattilaisten hyvinvoinnin edistämiseen.

Huhtikuun loppuun mennessä Kiitollisuus on tekoja -kampanjalla on kerätty jo vähän yli 22 000 euroa. Lahjoitussummasta kolmasosa eli 7 452 euroa ohjataan HUS:n koronaosaston sydän- ja keuhkokeskuksen hoitajien virkistys- ja koulutustoimintaan. Loput 14 904 euroa lahjoitetaan 9Livesin omien ensihoitajien ja sairaan- ja terveydenhoitajien virkistystoimintaan. Kampanja jatkuu edelleen.

Korona on tuonut terveydenhuollon ammattilaisille täysin uudenlaisen tilanteen, joka on vaatinut todella paljon voimia ja venymistä. Me 9Livesillä tiedämme, miten pandemia on koetellut terveydenhuollon henkilöstön jaksamista: tällä kampanjalla ja sen kautta tulleilla lahjoituksilla haluammekin osoittaa kiitollisuutemme näille yhteiskunnan avainhenkilöille, jotka työskentelevät pandemian eturintamassa. Samalla haluamme tietysti myös kiittää kaikkia yksityisasiakkaitamme, jotka ovat tänä vuonna meiltä koronatestin ostamalla tukeneet osaltaan näiden ammattilaisten hyvinvointia”, sanoo 9Livesin toimitusjohtaja Katariina Matveinen.

9Lives aloitti koronanäytteenottopalvelut lokakuussa 2020. Näytteenottopisteet palvelevat sekä julkiselta sektorilta tulevia asiakkaita että yksityisasiakkaita. Tehokkaan testausverkoston ansiosta 9Lives pystyy takaamaan helpon testiin pääsyn, nopeat ja luotettavat tulokset sekä edullisen hinnan. Näytteenottopisteiden lisääntymisen myötä 9Lives on palkannut runsaasti lisää terveydenhuollon ammattilaisia ja on aikeissa jatkaa rekrytointeja edelleen.

9Livesin avoimia työpaikkoja voi tarkastella täällä: https://9lives.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=18

 

9Lives on täysin yksityisomisteinen suomalainen sosiaali- ja terveyspalveluita tuottava yritys, jonka suurimmat palvelutoiminnot ovat tällä hetkellä ensihoito-, sairaankuljetus-, kotihoito- ja koronatestauspalvelut. 9Lives palvelee kuntia, kuntayhtymiä, terveydenhuollon organisaatioita, sairaanhoitopiirejä sekä yksittäisiä ihmisiä. 50 ambulanssiamme ja yli 800 hengen henkilöstömme ovat asiakkaiden ja potilaiden käytössä ympäri vuorokauden. Hoidamme vuosittain lähes 100 000 sairaankuljetustehtävää ja teemme kymmeniä tuhansia koronatestejä kuukaudessa

 


Raisioon uusi koronatestauspiste – palvelee erityisesti testitodistusta tarvitsevia ja yrityksiä

18.3.2021

Ambulanssiyhtiö 9Lives avaa maanantaina 22.3. koronatestauspisteen Raisioon.

Varsinais-Suomen ilmaantuvuusluku ylitti viime viikolla 200 rajapyykin. ”Koronaluvut ovat kasvaneet Turussa ja kehyskunnissa ja Raisionkin tilanne on huolestuttava. Testaamisen tarve koko talousalueella on lisääntynyt. Julkisen sektorin tarjoama testaus ei palvele kaikkia tarpeita, mutta yksityisiä näytteenottopaikkoja on vielä vähän”, 9Livesin liiketoiminta- ja laatujohtaja Jukka Rantala kertoo.

9Livesin testauspiste on avoinna kaikille. Erityisesti asiakkaita odotetaan koronatestistä todistusta esimerkiksi matkustamista varten tarvitsevien joukosta sekä yrityksistä, jotka haluavat esimerkiksi lyhentää työntekijän karanteenia.

Pyrkimyksenä markkinoiden edullisin hinta


9Lives pyörittää yhteensä 11 testauspistettä pääkaupunkiseudulla ja tekee yli 60 000 koronatestiä kuukaudessa. Raision piste on yhtiön ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Pääkaupunkiseudulla 9Lives on tullut tunnetuksi pyrkimyksellään tarjota markkinoiden edullisin yksityinen koronatesti. Lähetteen, testin ja palvelumaksun yhteenlaskettu hinta ilman Kela-korvausta on 194 euroa, kun kilpailijoiden hinnat lähete ja palvelumaksu huomioiden ovat useimmiten yli 200 euroa tai jopa yli 300 euroa.

Jos testi on Kela-korvauksen piirissä, asiakkaan maksettavaksi jää 94 euroa. Kela kuitenkin korvaa vain sairaanhoitoon liittyviä kustannuksia, ei esimerkiksi oireettoman henkilön testiä silloin, kun se on tehty pelkästään vaikkapa matkustamista varten tarvittavan todistuksen saamiseksi.

Ilmoittautuminen verkossa


Kauppakeskus Myllyn vieressä parkkihallin ulkopuolella länsipäädyssä sijaitseva piste on ainakin alkuvaiheessa avoinna maanantaista lauantaihin klo 11–19. Ilmoittautuminen tapahtuu verkossa osoitteessa korona.9lives.fi.

Jos testi ei ole Kela-korvattava, sen voi myös maksaa etukäteen verkossa. Kela-korvattavia testejä sen sijaan ei Kelan ohjeistuksen mukaan voi maksaa etukäteen.

Lisätietoja: liiketoiminta- ja laatujohtaja Jukka Rantala, 9Lives, puh. 040 773 1434, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


9Lives on yksityisomisteinen, suomalainen ensihoidon ja sairaankuljetuksen palveluihin erikoistunut yritys, joka palvelee kuntia, kuntayhtymiä, terveydenhuollon organisaatioita, sairaanhoitopiirejä sekä yksittäisiä ihmisiä ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluissa sekä koronatestauksessa. 50 ambulanssiamme ja 450 hengen henkilöstömme ovat asiakkaiden ja potilaiden käytössä ympäri vuorokauden. Hoidamme vuosittain lähes 100 000 sairaankuljetustehtävää ja teemme kymmeniä tuhansia koronatestejä kuukaudessa.

 


Suomalainen ambulanssiyhtiö 9Lives kuljettaa jatkossa potilaita Tanskassa

8.2.2021

Suomen suurin yksityinen ambulanssiyhtiö 9Lives vastaa jatkossa ensihoidosta myös Pohjois-Jyllannissa. 9Lives syrjäyttää tanskalaisjätti Falckin alueen palveluntarjoajana.

9Livesin tanskalainen tytäryhtiö PreMed voitti Tanskan Pohjois-Jyllannin alueen ensihoidon kilpailutuksen ja vastaa jatkossa ambulanssipalvelusta kahdessa neljästä piiristä. Kahdessa muussa piirissä aluehallinto vastaa ambulanssitoiminnasta itse. Aiemmin alueen ambulanssitoiminnasta on vastannut tanskalainen hätäpalveluyritys Falck.

PreMed on vuonna 2018 perustettu yritys, joka toimittaa laitteita ja ensiapuvälineitä palo- ja pelastusalalle. Yhtiö on jo aiemmin osallistunut ensihoidon kilpailutukseen Tanskassa. 9Livesin ostettua enemmistön yhtiöstä vuonna 2020 yhtiön asema ambulanssikilpailutuksissa vahvistui huomattavasti.

Suomessa sairaankuljetus siirrettiin uusitun terveydenhuoltolain myötä kunnilta sairaanhoitopiirien järjestämisvastuulle vuoden 2013 alusta. Uudistuksen myötä useat sairaanhoitopiirit ottivat sairaankuljetuksen omaksi toiminnakseen tai antoivat tuottamisen pelastuslaitosten tehtäväksi. Tämän jälkeen toiminnan lopetti yli 100 yksityistä toimijaa.

”Pohjois-Jyllannin kilpailutuksen voitto on iso askel 9Livesille ambulanssipalvelujen toimittajana myös Suomen ulkopuolella”, 9Livesin toimitusjohtaja Katariina Matveinen sanoo.

 


9Lives aloittaa koronanäytteenottopalvelut

21.10.2020

Uudellamaalla kaikki kuntien ylläpitämät koronanäytteenottopisteet ovat siirtyneet HUS Diagnostiikan vastuulle tällä viikolla. Koronavirusnäytteenottopisteiden verkosto koostuu omista ja alihankkijoiden näytteenottopisteistä, joita on yhteensä lähes 50.

21 näytteenottopisteen toiminnasta vastaavat HUS:n alihankkijat. Kilpailutuksen myötä yhteistyökumppaneiksi näytteenottoon tulivat valituksi 9 Lives Ensihoito Oy, Pihlajalinna Terveys Oy, Suomen Terveystalo Oy ja Mehiläinen Oy.

Alihankkijoiden ylläpitämissä näytteenottopisteissä tullaan ottamaan yhteensä noin 5000 näytettä vuorokaudessa.

– Näytteenotto sekä HUS:n omissa että alihankkijoiden ylläpitämissä pisteissä toimii yhteneväisillä, vakioiduilla toimintamalleilla ja samoilla laatuvaatimuksilla, sanoo fysiologian, genetiikan ja preanalytiikan toimialajohtaja Petri Haapalahti.


9Lives-koronasivustolle ->

 


9Livesille enemmistö tanskalaisesta PreMedistä

13.3.2020

9Lives on ostanut osake-enemmistön tanskalaisesta pelastusalan yrityksestä PreMedistä. Uudessa omistuksessa yhtiön tavoitteena on ottaa jalansija Tanskan ambulanssitoiminnasta.

PreMed on vuonna 2018 perustettu yritys, joka toimittaa laitteita ja ensiapuvälineitä palo- ja pelastusalalle. Yhtiö on jo aiemmin osallistunut ensihoidon kilpailutukseen Pohjois-Jyllannissa.

9Livesille kauppa tarjoaa mahdollisuuden laajentaa ambulanssitoimintaa Tanskan markkinoille. ”Tanskassa tulee kuluvan vuoden aikana kilpailutukseen ensihoitosopimuksia. PreMed osallistuu nyt kilpailutuksiin entistä vahvempana. Samalla kauppa vahvistaa 9Livesin asemaa ambulanssipalvelujen toimittajana myös Suomen ulkopuolella”, 9Livesin toimitusjohtaja Katariina Matveinen sanoo.

PreMedin toimitusjohtajan Anders Vikken mukaan yhtiö on pitkään kartoittanut kumppania tukemaan strategisia kasvusuunnitelmiaan. ”Aika oli juuri nyt oikea, koska ambulanssimarkkina Tanskassa kehittyy parhaillaan nopeasti ja kilpailu lisääntyy tulevaisuudessa.”

9Lives omistaa kaupan jälkeen PreMedistä 51%. Aiemmalle pääomistajalle Storm&Vikke Holdingille jää 39 prosenttia osakkeista ja 10 prosenttia omistaa ruotsalainen Kronohage Invest AB.

 

 

Ota yhteyttä!

24h palvelunumeromme: 020-700-8000
Sähköposti: info@9lives.fi

Vartiokyläntie 1
00950 HELSINKI

 

 

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä.

Sivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeet asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.