fbpx

Ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava 9Lives laajentaa liiketoimintaansa rokotustoimintaan

13.5.2022

Ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava 9Lives on avannut uuden rokotusverkkokaupan. Aluksi verkkokaupassa on tarjolla punkkirokotuksia, mutta myöhemmin valikoima täydentyy myös muilla ajankohtaisilla kausirokotuksilla ja matkailuun liittyvillä rokotuksilla. Toukokuu on hyvää aikaa tarkistaa ja hoitaa kuntoon oma rokotussuoja punkkeja vastaan.

Hoitajakeskeisten liikkuvien lähipalvelujen tarjoaja 9Lives tunnetaan Suomessa muun muassa ensihoidon, hengityshalvauspotilaiden hoidon ja koronatestauksen erikoisosaajana. 9Lives on 12.5. avannut uuden rokotusverkkokaupan, josta rokotuksia saa nopeasti, turvallisesti ja edullisesti.

Rokotuksen hankkiminen verkkokaupan kautta on helppoa: rokotukset ostetaan verkosta ja sen jälkeen rokotukseen voi tulla joustavasti ilman ajanvarausta kävellen tai autolla. Drive-in-pisteillä rokotuksen voi ottaa kätevästi autosta poistumatta. Verkkokaupan kautta rokotuksia voi tilata myös paikan päälle kotiin tai työpaikalle.

”Drive-in-näytteenottopisteet todettiin toimivaksi konseptiksi koronatestauksessamme, joten halusimme, että myös rokotuspisteillemme voi hurauttaa kätevästi omalla autolla. Kesän korvalla ja matkailun lisääntyessä pitkän tauon jälkeen punkeilta suojautuminen kannattaa: niin läheisissä matkakohteissa kuin useissa Keski-Euroopan maissakin on kohonnut riski altistua punkkien levittämälle TBE-virukselle”, 9Livesin liiketoimintajohtaja Henrik Tuulos muistuttaa.

Toukokuussa rokotuksia saa aluksi Uudenmaan alueella sekä pian myös Oulun ja Turun seuduilla. Sijainnit ja aikataulut löytyvät osoitteesta rokotus.9lives.fi.

Lisätietoja:

Mari Ingman-Ikonen, palvelukehityspäällikkö, 9Lives
p. 044 790 78092
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

9Lives on suomalaisomisteinen ja yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys, joka on erikoistunut liikkuviin hoitajakeskeisiin palveluihin. Stella, joka on osa 9Livesia, on kotiin tuotettavien palveluiden markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa. Yhteensä yli 2000 hoitoalan ammattilaista työskentelee meillä toimipisteissämme ympäri Suomen.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat ensihoitopalvelut, kiireettömät potilassiirrot, kotiin vietävät palvelut kuten kotihoito, henkilökohtainen apu, hengityshalvauspotilaiden hoito sekä koronatestaus. Olemme myös Suomen ainoa ensihoitoon erikoistunut henkilöstövuokrausyritys ja lisäksi Stella tarjoaa kotisairaanhoitoa pääasiassa yksityisille asiakkaille. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti ja luomme uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää hoitoalan ammattilaisten osaamista entistä paremmin kaikkien suomalaisten hyväksi.

 


9Lives Group kerää lahjoituksia Ukrainan kriisin uhrien auttamiseksi

Tiedote 21.3.2022

9Lives Group on perustanut Suomen Punaisen Ristin sivuille oman nettikeräyksen, jolla autetaan Ukrainan kriisin uhreja. Lisäksi yritys on päättänyt luopua Teboilista ensisijaisena huoltoasemaketjuna Venäjän toimien takia.

9Lives Group on avannut Suomen Punaisen Ristin sivuille oman keräyssivun, jolla kerätään varoja SPR:n katastrofirahastoon. Katastrofirahaston varoja ei ole sidottu ennalta mihinkään tiettyyn kohteeseen, mutta nyt lahjoitettavat varat ohjataan työhön, jolla autetaan Ukrainan konfliktissa kärsiviä ihmisiä. 9Lives itse lahjoittaa keräykseen yhteensä 10 000 euroa.

”Ukrainan sota järkyttää meitä kaikkia, ja haluamme tällä tavoin olla mukana tukemassa Suomen Punaisen Ristin tekemää tärkeää työtä Ukrainassa. On meidän kaikkien yhteinen vastuu auttaa sodassa kärsiviä ihmisiä”, kommentoi 9Lives Groupin toimitusjohtaja Markus Ulfstedt.

Keräyssivun lisäksi 9Lives Group on päättänyt lopettaa venäläisomisteisen Teboilin käytön ensisijaisena huoltoasemaketjuna Venäjän toimien takia. Yrityksen autot tankkaavat jatkossa ensisijaisesti St1:n asemilla.

”Linkki 9Lives Groupin keräykseen: https://lahjoita.punainenristi.fi/team/9lives-group.

 


Matias Järnefelt 9Lives Oy:n toimitusjohtajaksi

Mediatiedote 17.3.2022

Markus Ulfstedt jatkaa 9Lives Groupin toimitusjohtajana.

9Lives Oy:n eli 9Lives Groupin Suomen liiketoimintojen toimitusjohtajaksi on nimitetty Matias Järnefelt, 47. Hän aloittaa tehtävässään välittömästi.

9Lives Groupin tavoitteena on olla Pohjois-Euroopan johtava terveydenhuollon liikkuvien, hoitajakeskeisten lähipalvelujen tarjoaja. 9Lives Oy:n toiminta sisältää Suomen ambulanssi- ja ensihoitoliiketoiminnan, koronatestausliiketoiminnan sekä joulukuussa 2021 hankitun kotihoitoa ja henkilökohtaista apua tarjoavan Stella Kotipalvelut Oy:n toiminnan. Yritys työllistää Suomessa noin 2,400 henkilöä.

Matias Järnefelt on kokenut liikkeenjohtaja, joka on aiemmin toiminut mm. Hiltin Pohjois-Euroopan ja Iso-Britannian toimitusjohtajana, Hiltin Suomen toimitusjohtajana sekä useissa johtotehtävissä Nokialla.

”Matias on ihmis- ja arvokeskeinen johtaja, jolla on vahva kokemus sekä ihmisten johtamisesta että strategian selkeytyksestä ja toteuttamisesta”, 9Lives Groupin hallituksen puheenjohtaja Vesa Ekroos sanoo. ”Hänellä on entisistä tehtävistään näyttöä hyvän henkilöstökokemuksen luomisesta. Uskon, että Matiaksen johdolla otamme Suomessa aimo harppauksen matkalla kohti tavoitettamme – olla paras työpaikka hoitajille ja johtava liikkuvien hoitajakeskeisten palvelujen tuottaja.”

9Lives Oy:n väliaikaisena toimitusjohtajana on syyskuusta 2021 alkaen toiminut koko 9Lives-ryhmän toimitusjohtaja ja pääomistaja Markus Ulfstedt. Hän jatkaa edelleen 9Lives Groupin toimitusjohtajana ja vastaa koko ryhmän strategiasta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta. Ryhmän kansainvälinen toiminta kasvaa merkittävästi, kun 9Livesin tanskalainen tytäryhtiö PreMed aloittaa ambulanssitoiminnan Pohjois-Jyllannissa huhtikuun alussa.

Tavoitteena paras työpaikka hoitoalan ammattilaisille

Järnefeltin houkutteli 9Livesiin yhtiön kasvuhakuinen visio ja strategia, 9Livesin henkilöstön tekemä arvokas ja ihmisläheinen työ sekä mielenkiintoinen kehitysvaihe, jossa yritys laajentaa toimintaansa voimakkaasti Suomessa ja kansainvälisesti.

”9Lives haluaa olla Suomen paras työpaikka hoitoalan ammattilaisille. Pyrimme tarjoamaan parhaat tekemisen edellytykset hoitajille, tukemaan heidän työssä viihtymistään ja kehittymistään sekä panostamaan yrityskulttuuriin. Tärkeä tehtävä työni alkuvaiheessa on viedä 9Livesin ja Stellan integraatio menestyksekkäästi maaliin niin, että sekä henkilöstö, asiakkaat että yhtiö hyötyvät yhteisestä tekemisestä”, Järnefelt sanoo.

”Yhtiö hakee pitkäjänteistä kasvua. Toimintaympäristö antaa tähän hyvät mahdollisuudet: ikääntyvä väestö, pyrkimys mahdollistaa asuminen ja hoito kotona entistä pidempään sekä hoitolaitosten keskittämisestä johtuvat pidemmät välimatkat potilaille. Samalla digitalisaatio ja uudet teknologiat tarjoavat merkittäviä innovaatiomahdollisuuksia hoitoalallekin”, Järnefelt toteaa ja jatkaa: ”Jotta onnistumme tässä, meidän pitää katsoa asioita samaan aikaan oman henkilöstömme, palvelujemme käyttäjäasiakkaiden ja palvelujemme maksaja-asiakkaiden näkökulmista.”

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Matias Järnefelt, 9Lives Oy, puh. 050 482 1272, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

toimitusjohtaja Markus Ulfstedt, 9Lives Group Oy, puh. 040 5015578, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hallituksen puheenjohtaja Vesa Ekroos, puh.040 573 9292, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Terveyspalveluyritys 9Lives laajentaa toimintaansa kotihoitoon ja henkilökohtaiseen apuun – ostaa Stella Kotipalvelut Oy:n

Mediatiedote 20.12.2021

Vaativiin terveydenhuollon liikkuviin palveluihin erikoistunut, suomalaisomisteinen 9Lives ostaa Stella Kotipalvelut Oy:n koko osakekannan. Stella Kotipalvelut Oy:n henkilöstö siirtyy 9Livesin palvelukseen. Yhtiön tavoitteena on olla vuonna 2025 Pohjois-Euroopan johtava sosiaali- ja terveydenhuollon liikkuvien hoitajakeskeisten lähipalvelujen tarjoaja.

Hoitajakeskeisten liikkuvien lähipalvelujen tarjoaja 9Lives tunnetaan Suomessa muun muassa ensihoidon, hengityshalvauspotilaiden hoidon ja koronatestauksen erikoisosaajana. Nyt yhtiö laajentaa liiketoimintaansa kotihoidossa ja henkilökohtaisessa avustamisessa ostamalla Stella Care Oy:lta noin 1 600 henkeä työllistävän Stella Kotipalvelut Oy:n. Stella Care Oy:n omistavat Intera Fund II Ky, Suomen Teollisuussijoitus Oy, Posti Group Oy ja toimiva johto.

Kauppa on allekirjoitettu 20.12.2021, ja toiminnot yhdistetään täysimittaisesti vuoden 2022 aikana. Stella Kotipalvelut Oy:n koko henkilöstö siirtyy 9Livesin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Yrityskauppa on 9Livesin strategian ytimessä, ja sen taustalla vaikuttavat muun muassa sote-uudistus sekä väestön ikääntymisen megatrendi: Terveydenhuollon palveluita keskitetään, jolloin kotiin vietävien palvelujen tarve kasvaa ja julkisen ja yksityisen sektorin on tehtävä yhteistyötä niiden toteuttamisessa. Lähihoivapalvelut puolestaan korostuvat, kun väestö ikääntyy, kotona asumista pyritään tukemaan mahdollisimman pitkään ja kiinteisiin palvelupisteisiin kohdistuu karsimispaineita.

”Stella on kotihoidon ja henkilökohtaisen avun yksi johtavista toimijoista Suomessa. Yhdistämällä voimamme ja osaamisemme saamme entistä vahvemman jalansijan markkinoilla sekä kattavamman palveluverkon, ja pystymme tarjoamaan laadukasta ja monipuolista hoivaa lähellä asiakasta kilpailukykyisesti. Lisäksi suomalaisomisteisena ja yrittäjävetoisena toimijanana pystymme reagoimaan markkinamuutoksiin nopeasti, asiakaslähtöisesti ja luotettavasti”, sanoo 9Livesin toimitusjohtaja ja omistaja Markus Ulfstedt.

Stella Kotipalvelut Oy:n liiketoiminta on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana ja yhtiö on noussut yhdeksi alan johtavista toimijoista kotihoidossa ja henkilökohtaisessa avustamisessa.

”Haluan kiittää koko Stellan henkilöstöä sitoutuneesta ja valtavan upeasta työstä yhtiön kasvun ja kehittämisen eteen. Olemme yhdessä rakentaneet Stellasta alan johtavan toimijan kotihoidon ja henkilökohtaisen avun palveluissa. Olen iloinen, että henkilöstömme liittyy nyt joukkueeseen, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet ja resursseja kehittää alalle entistäkin vahvempi toimija”, sanoo Stella Kotipalveluiden toimitusjohtaja Jarno Karhinen.


Hoitajille ja henkilökohtaisille avustajille syntyy uusia työpaikkoja

Stellan työntekijät siirtyvät 9Livesin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Hoitajien ja henkilökohtaisten avustajien työpaikat eivät ole yrityskaupan myötä vähenemässä – päinvastoin.

”Kaikille hoitajille ja henkilökohtaisille avustajille löytyy töitä. Haluamme tarjota alan ammattilaisille mieluisan työpaikan, jossa viihdytään ja työn tekeminen tuntuu merkitykselliseltä. Tavoitteena on olla paras työpaikka hoitajille ja avustajille sekä yrityksen kasvaessa tarjota uusia mahdollisuuksia uusille ammattilaisille”, Ulfstedt sanoo.

9Livesin liiketoiminnallinen tavoite on selkeä: se aikoo kasvaa vuoteen 2025 mennessä Pohjois-Euroopan johtavaksi liikkuvien hoitajakeskeisten sosiaali- ja terveydenhuollon lähipalvelujen tarjoajaksi.

”Tavoite on kova, mutta sekä 9Livesin että Stellan työntekijät ovat alansa huippuosaavaa erikoisjoukkoa. Uskomme, että tavoitteeseen päästään yhdessä”, Ulfstedt sanoo.

Lisätietoja
9Lives:
Toimitusjohtaja Markus Ulfstedt, puh. 040 501 5578, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Stella Kotipalvelut:
Toimitusjohtaja Jarno Karhinen, puh. 0400 976 906, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Liiketoimintajohtaja Maria Erkheikki-Kurtti puh. 040 529 4126, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Yritykset lyhyesti

9Lives
9Lives on Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys. Sen ambulanssipalvelujen asiakkaita ovat julkiset toimijat sekä hoitolaitokset. Toinen viime aikoina paljon kasvanut liiketoiminta-alue on koronatestaus, jonka asiakkaita ovat sairaanhoitopiirit ja kunnat, yritykset sekä yksityiset kansalaiset. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli noin 20 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on 800 henkeä.

Stella Kotipalvelut Oy
Stella Kotipalvelut Oy on kodinhoitopalveluihin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli 24 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on 1600 henkeä, joista 520 on vakituisia työntekijöitä. Yhtiön omistaa Stella Care Oy. Stella Care Oy:n omistavat Intera Fund II Ky, Suomen Teollisuussijoitus Oy, Posti Group Oy ja toimiva johto.

 


Pohjoisen matkailusesonkia vauhdittaa koronatestauspisteiden avautuminen lentokentille

Tiedote 26.10.2021

Suomalainen ambulanssi- ja koronatestausyhtiö 9Lives avaa koronatestauspisteet kaikille Pohjois-Suomen lentokentille. Testauspisteet palvelevat koko pohjoisen turistisesongin ajan tarvittaessa aina huhtikuulle saakka.

9Lives avaa loka-marraskuussa koronatestauspisteet Oulun, Rovaniemen, Kuusamon, Kittilän ja Ivalon lentokentille. Näillä kentillä ei ole vielä ollut koronatestauspisteitä.

”Pääasiallisesti tulemme palvelemaan matkustajia, jotka tarvitsevat testituloksen poistuessaan Suomesta. Toki teemme testejä kaikille matkustajille ja muillekin halukkaille. Testauspisteemme sijaitsevat heti lentokenttien ulkopuolelle, eli prosessi on tehty mahdollisimman helpoksi matkaajille: he voivat tehdä testin ennen siirtymistä kentän sisätiloihin”, Peter Söderlund, 9Lives Group Oy:n liiketoimintajohtaja kertoo.

9Lives tarjoaa antigeenitestejä, jotka antavat tuloksen noin puolessa tunnissa sekä PCR-testejä, joiden tuloksissa menee noin vuorokausi.

Matkanjärjestäjien kanssa tehtävä yhteistyö nopeuttaa prosessia

Pohjois-Suomeen odotetaan noin 200 000 matkailijaa nyt alkavana matkailusesonkina. Visit Rovaniemen toimitusjohtajan Sanna Kärkkäisen mukaan koronatestaukseen liittyvien tiedustelujen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti.

”Joulumatka Lappiin on monen unelma ja matkan arvo tuntuu nyt pandemiaa voittavassa ajassa vaan korostuvan. Loman aikana tapahtuvan koronatestaamisen tulisi olla asiakkaalle vaivaton toimenpide. 9Livesin ansiosta koronatestin voikin ottaa vaivattomasti esimerkiksi hotellin aamiaistarjoilun yhteydessä tai lentoasemalle saavuttaessa. Paluumatkalle lähtevän asiakkaan testaustoiminnan osalta tärkeintä on testituloksen saaminen oikea-aikaisesti paluulentoon nähden – tähänkin koemme saaneemme hyviä ratkaisuja 9Livesin toimesta”, kommentoi Kärkkäinen.

9Lives tekee yhteistyötä suoraan myös matkanjärjestäjien kanssa, sillä iso osa ulkomailta tulevista matkailijoista matkustaa ryhmän mukana. Yritys tarjoaa isoille ryhmille koronatestausta Lapin hotelleissa pystyttämällä väliaikaisen testauspisteen esimerkiksi hotellin neuvottelutilaan.

”Annamme mielellämme ryhmille tarjouksia tästä toimintamallista. Tietääksemme kukaan muu toimija ei tarjoa tässä mittakaavassa ja tällä tavalla koronatestausta matkailijoille. Kapasiteettimme riittää hyvin vaikka koko Pohjois-Suomeen odotetun matkailijamäärän testaamiseen. Pyrimme siihen, että jokainen voi nauttia matkasta ilman, että koronatestauksesta tulee ylimääräinen taakka lomaan”, Söderlund toteaa.

Lisätietoja:

Peter Söderlund Liiketoimintajohtaja, 9Lives Group
+358 444090203
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Piritta Jomppanen, Palveluvastaava, 9Lives Ensihoito Oy
+358 44 716 2929
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


9Lives saa uuden liiketoimintajohtajan ja markkinointijohtajan

30.9.2021

Emilia Jäntti aloittaa lokakuun alussa 9Lives Oy:n kasvuliiketoiminnasta vastaavana liiketoimintajohtajana. Yhtiö syventää myös viestintäosaamistaan nimittämällä Pete Saarnivaaran ulkoistetuksi viestintä- ja markkinointijohtajaksi.

Uusi New Business -liiketoimintajohtaja Emilia Jäntti aloittaa työssään 1. lokakuuta. Vastuualueellaan hänellä on kasvuliiketoiminnat, kuten hengityshalvauspotilaiden hoitopalvelu ja muut kotiin vietävät palvelut.

”9Lives on erittäin kiinnostavassa kasvuvaiheessa ja lähden innolla kehittämään kasvuliiketoimintaa yhdessä osaavan ja sitoutuneen henkilökunnan kanssa”, Jäntti sanoo.

Jäntti siirtyy yhtiöön PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n aluepäällikön tehtävistä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa lääkärikeskus Mehiläisen rinkivastaavana. Koulutukseltaan hän on suuhygienisti ja opiskelee työn ohella sosiaali- ja terveysalan johtamista.

Kaiku Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Pete Saarnivaara tulee lokakuun alusta lähtien toimimaan oman toimensa ohella 9Livesin ulkoistettuna viestintä- ja markkinointijohtajana. Aiemmin hän on toiminut 9Livesin koronatestauksen markkinoinnin ulkoisena konsulttina. Samalla 9Lives tiivistää yhteistyötään viestintätoimisto Kaiku Helsingin kanssa.

”Koronatestausliiketoiminta pantiin pystyyn nopeasti käytännössä lähes tyhjästä. Kertoo paljon yhtiöstä, että siihen pystyttiin”, Saarnivaara sanoo. ”Jatkossa näen keskeisimmäksi 9Livesin työnantajakuvan. Meidän pitää ensin olla alan paras työnantaja ja sen jälkeen markkinoida olevamme sitä.”

”Sekä Emilialla että Petellä tulee olemaan tärkeä rooli 9Livesin ottaessa seuraavia askeliaan vahvalla kasvu-urallaan,” toteaa 9Lives Groupin toimitusjohtaja Markus Ulfstedt.

 


Kai Simberg aloittaa 9Livesin Oy:n väliaikaisena talousjohtajana

21.9.2021

9Lives Oy:n väliaikaisena talousjohtajana aloittaa 21.9.2021 pitkän linjan talousjohtamisen ammattilainen, KTM Kai Simberg.

Kailla on pitkä kokemus talousjohtajan tehtävistä useasta eri yrityksestä. Viimeisimpänä hän on ollut Nurminen Logistics Oy:lla väliaikaisena talousjohtajana vastaamassa yrityksen suunnatun annin ja siihen liittyneen kiinteistötransaktion käytännön toteutuksesta, yrityksen pankkisuhteen vaihdosta sekä tilinpäätösmateriaalin valmistelusta. Aikaisemmin Kai on toiminut muun muassa Blue1:n, Axobar Boats Groupin, Evondos Oy:n, SATO-yhtymä Oyj:n, Vattenfall sähkömyynti Oyj:n sekä Fazer Keksit Oy:n talousjohtajana.

”Olemme hyvin innoissamme saadessamme Kai Simbergin 9Lives Oy:n väliaikaiseksi talousjohtajaksi. Kai tulee olemaan tärkeä apu yhtiöllemme tässä murrosvaiheessa, sillä hänellä on paljon rautaista kokemusta yritysten talousfunktioiden kehittämisestä ja muutosprosessien johtamisesta,” toteaa 9Lives Groupin toimitusjohtaja Markus Ulfstedt.

 


9Livesin toimitusjohtaja vaihtuu

15.9.2021

9Lives Oy:n toimitusjohtaja Katariina Matveinen jättää tehtävänsä. Rekrytointiprosessi uuden toimitusjohtajan nimittämiseksi on aloitettu.

Matveinen on toiminut 9Lives Group Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2018 ja sitä ennen yhtiön operatiivisena johtajana ja talousjohtajana vuodesta 2010. 9Livesin Groupin hallitus on nimittänyt 9Lives Oy:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi koko ryhmän toimitusjohtajan Markus Ulfstedtin.

”Kiitän hallituksen ja koko yhtiön puolesta Katariina Matveista merkittävästä panoksesta yhtiölle. Katariina on ollut tärkeässä roolissa 9Livesin toiminnan kehittämisessä”, toteaa 9Lives Groupin hallituksen puheenjohtaja Vesa Ekroos.

”Jätän 9Livesin työskenneltyäni yrityksessä vuodesta 2010. Haluan kiittää 9Livesin hallitusta, johtoryhmää ja koko 9Livesin tiimiä hyvästä yhteistyöstä tärkeiden asioiden parissa”, Katariina Matveinen kommentoi.

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Vesa Ekroos
9Lives Group Oy
puh. 040 5739292
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


9Lives on suomalainen sosiaali- ja terveydenhoitoalan palveluihin erikoistunut yritys, joka palvelee kuntia, kuntayhtymiä, terveydenhuollon organisaatioita, sairaanhoitopiirejä sekä yksittäisiä ihmisiä. 50 ambulanssiamme ja yli 800 hengen henkilöstömme ovat asiakkaiden ja potilaiden käytössä ympäri vuorokauden. Hoidamme vuosittain lähes 100 000 sairaankuljetustehtävää.

 


Muutoksia 9Livesin johdossa

13.8.2021

9Lives Group Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut yritysryhmän pääomistaja ja hallituksen jäsen Markus Ulfstedt. Katariina Matveinen jatkaa Suomen liiketoiminnasta vastaavana 9Lives Oy:n toimitusjohtajana.

Muutoksella haetaan lisää voimaa 9Livesin kasvuun. 9Lives Group on konsernin emoyhtiö, johon Suomen liiketoiminnan emoyhtiön 9Lives Oy:n lisäksi kuuluvat kansainväliset toiminnot. Toiminta on laajentunut erityisesti Tanskassa ja muitakin avauksia on tekeillä. Ulfstedt vastaa 9Lives Groupin toimitusjohtajana erityisesti kansainvälisestä kasvusta.

Myös Suomen liiketoiminta on vahvassa kasvussa ja vaatii lisää resursointia. Muutoksen myötä Matveinen keskittyy Suomen liiketoiminnan kasvattamiseen.

Matveinen ja Ulfstedt tulevat työskentelemään tiiviinä työparina. ”Tästä meillä on jo ennestään kokemusta. Ennen vuotta 2018 johdimme 9Livesia tandemina, jossa minä keskityin strategisiin hankkeisiin ja Katariina operatiiviseen johtamiseen”, 9Lives Groupin uusi toimitusjohtaja Markus Ulfstedt sanoo.

9Lives Group Oy hallitus

Lisätiedot:

hallituksen puheenjohtaja Vesa Ekroos, 9Lives Group Oy, puh. 040 5739292, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

toimitusjohtaja Katariina Matveinen, 9Lives Oy, puh. 0400 635895, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

toimitusjohtaja Markus Ulfstedt, 9Lives Group Oy, puh. 040 5015578, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


9Lives lahjoittaa yli 22 000 euroa hoitajien hyvinvoinnin tukemiseen

Suomalainen ambulanssi- ja koronatestausyhtiö 9Lives lahjoittaa yli 22 000 euroa terveydenhuollon ammattilaisten virkistys- ja koulutustoimintaan. Lahjoituksella yritys haluaa omalta osaltaan tukea pandemian koettelemaa hoitohenkilökuntaa.

9Lives on aloittanut tämän vuoden tammikuussa kampanjan, jossa jokaisesta yksityisasiakkaan ostamasta koronatestistä lahjoitetaan kaksi euroa terveydenhuollon ammattilaisten hyvinvoinnin edistämiseen.

Huhtikuun loppuun mennessä Kiitollisuus on tekoja -kampanjalla on kerätty jo vähän yli 22 000 euroa. Lahjoitussummasta kolmasosa eli 7 452 euroa ohjataan HUS:n koronaosaston sydän- ja keuhkokeskuksen hoitajien virkistys- ja koulutustoimintaan. Loput 14 904 euroa lahjoitetaan 9Livesin omien ensihoitajien ja sairaan- ja terveydenhoitajien virkistystoimintaan. Kampanja jatkuu edelleen.

Korona on tuonut terveydenhuollon ammattilaisille täysin uudenlaisen tilanteen, joka on vaatinut todella paljon voimia ja venymistä. Me 9Livesillä tiedämme, miten pandemia on koetellut terveydenhuollon henkilöstön jaksamista: tällä kampanjalla ja sen kautta tulleilla lahjoituksilla haluammekin osoittaa kiitollisuutemme näille yhteiskunnan avainhenkilöille, jotka työskentelevät pandemian eturintamassa. Samalla haluamme tietysti myös kiittää kaikkia yksityisasiakkaitamme, jotka ovat tänä vuonna meiltä koronatestin ostamalla tukeneet osaltaan näiden ammattilaisten hyvinvointia”, sanoo 9Livesin toimitusjohtaja Katariina Matveinen.

9Lives aloitti koronanäytteenottopalvelut lokakuussa 2020. Näytteenottopisteet palvelevat sekä julkiselta sektorilta tulevia asiakkaita että yksityisasiakkaita. Tehokkaan testausverkoston ansiosta 9Lives pystyy takaamaan helpon testiin pääsyn, nopeat ja luotettavat tulokset sekä edullisen hinnan. Näytteenottopisteiden lisääntymisen myötä 9Lives on palkannut runsaasti lisää terveydenhuollon ammattilaisia ja on aikeissa jatkaa rekrytointeja edelleen.

9Livesin avoimia työpaikkoja voi tarkastella täällä: https://9lives.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=18

 

9Lives on täysin yksityisomisteinen suomalainen sosiaali- ja terveyspalveluita tuottava yritys, jonka suurimmat palvelutoiminnot ovat tällä hetkellä ensihoito-, sairaankuljetus-, kotihoito- ja koronatestauspalvelut. 9Lives palvelee kuntia, kuntayhtymiä, terveydenhuollon organisaatioita, sairaanhoitopiirejä sekä yksittäisiä ihmisiä. 50 ambulanssiamme ja yli 800 hengen henkilöstömme ovat asiakkaiden ja potilaiden käytössä ympäri vuorokauden. Hoidamme vuosittain lähes 100 000 sairaankuljetustehtävää ja teemme kymmeniä tuhansia koronatestejä kuukaudessa

 


Raisioon uusi koronatestauspiste – palvelee erityisesti testitodistusta tarvitsevia ja yrityksiä

18.3.2021

Ambulanssiyhtiö 9Lives avaa maanantaina 22.3. koronatestauspisteen Raisioon.

Varsinais-Suomen ilmaantuvuusluku ylitti viime viikolla 200 rajapyykin. ”Koronaluvut ovat kasvaneet Turussa ja kehyskunnissa ja Raisionkin tilanne on huolestuttava. Testaamisen tarve koko talousalueella on lisääntynyt. Julkisen sektorin tarjoama testaus ei palvele kaikkia tarpeita, mutta yksityisiä näytteenottopaikkoja on vielä vähän”, 9Livesin liiketoiminta- ja laatujohtaja Jukka Rantala kertoo.

9Livesin testauspiste on avoinna kaikille. Erityisesti asiakkaita odotetaan koronatestistä todistusta esimerkiksi matkustamista varten tarvitsevien joukosta sekä yrityksistä, jotka haluavat esimerkiksi lyhentää työntekijän karanteenia.

Pyrkimyksenä markkinoiden edullisin hinta


9Lives pyörittää yhteensä 11 testauspistettä pääkaupunkiseudulla ja tekee yli 60 000 koronatestiä kuukaudessa. Raision piste on yhtiön ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Pääkaupunkiseudulla 9Lives on tullut tunnetuksi pyrkimyksellään tarjota markkinoiden edullisin yksityinen koronatesti. Lähetteen, testin ja palvelumaksun yhteenlaskettu hinta ilman Kela-korvausta on 194 euroa, kun kilpailijoiden hinnat lähete ja palvelumaksu huomioiden ovat useimmiten yli 200 euroa tai jopa yli 300 euroa.

Jos testi on Kela-korvauksen piirissä, asiakkaan maksettavaksi jää 94 euroa. Kela kuitenkin korvaa vain sairaanhoitoon liittyviä kustannuksia, ei esimerkiksi oireettoman henkilön testiä silloin, kun se on tehty pelkästään vaikkapa matkustamista varten tarvittavan todistuksen saamiseksi.

Ilmoittautuminen verkossa


Kauppakeskus Myllyn vieressä parkkihallin ulkopuolella länsipäädyssä sijaitseva piste on ainakin alkuvaiheessa avoinna maanantaista lauantaihin klo 11–19. Ilmoittautuminen tapahtuu verkossa osoitteessa korona.9lives.fi.

Jos testi ei ole Kela-korvattava, sen voi myös maksaa etukäteen verkossa. Kela-korvattavia testejä sen sijaan ei Kelan ohjeistuksen mukaan voi maksaa etukäteen.

Lisätietoja: liiketoiminta- ja laatujohtaja Jukka Rantala, 9Lives, puh. 040 773 1434, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


9Lives on yksityisomisteinen, suomalainen ensihoidon ja sairaankuljetuksen palveluihin erikoistunut yritys, joka palvelee kuntia, kuntayhtymiä, terveydenhuollon organisaatioita, sairaanhoitopiirejä sekä yksittäisiä ihmisiä ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluissa sekä koronatestauksessa. 50 ambulanssiamme ja 450 hengen henkilöstömme ovat asiakkaiden ja potilaiden käytössä ympäri vuorokauden. Hoidamme vuosittain lähes 100 000 sairaankuljetustehtävää ja teemme kymmeniä tuhansia koronatestejä kuukaudessa.

 


Suomalainen ambulanssiyhtiö 9Lives kuljettaa jatkossa potilaita Tanskassa

8.2.2021

Suomen suurin yksityinen ambulanssiyhtiö 9Lives vastaa jatkossa ensihoidosta myös Pohjois-Jyllannissa. 9Lives syrjäyttää tanskalaisjätti Falckin alueen palveluntarjoajana.

9Livesin tanskalainen tytäryhtiö PreMed voitti Tanskan Pohjois-Jyllannin alueen ensihoidon kilpailutuksen ja vastaa jatkossa ambulanssipalvelusta kahdessa neljästä piiristä. Kahdessa muussa piirissä aluehallinto vastaa ambulanssitoiminnasta itse. Aiemmin alueen ambulanssitoiminnasta on vastannut tanskalainen hätäpalveluyritys Falck.

PreMed on vuonna 2018 perustettu yritys, joka toimittaa laitteita ja ensiapuvälineitä palo- ja pelastusalalle. Yhtiö on jo aiemmin osallistunut ensihoidon kilpailutukseen Tanskassa. 9Livesin ostettua enemmistön yhtiöstä vuonna 2020 yhtiön asema ambulanssikilpailutuksissa vahvistui huomattavasti.

Suomessa sairaankuljetus siirrettiin uusitun terveydenhuoltolain myötä kunnilta sairaanhoitopiirien järjestämisvastuulle vuoden 2013 alusta. Uudistuksen myötä useat sairaanhoitopiirit ottivat sairaankuljetuksen omaksi toiminnakseen tai antoivat tuottamisen pelastuslaitosten tehtäväksi. Tämän jälkeen toiminnan lopetti yli 100 yksityistä toimijaa.

”Pohjois-Jyllannin kilpailutuksen voitto on iso askel 9Livesille ambulanssipalvelujen toimittajana myös Suomen ulkopuolella”, 9Livesin toimitusjohtaja Katariina Matveinen sanoo.

 


9Lives aloittaa koronanäytteenottopalvelut

21.10.2020

Uudellamaalla kaikki kuntien ylläpitämät koronanäytteenottopisteet ovat siirtyneet HUS Diagnostiikan vastuulle tällä viikolla. Koronavirusnäytteenottopisteiden verkosto koostuu omista ja alihankkijoiden näytteenottopisteistä, joita on yhteensä lähes 50.

21 näytteenottopisteen toiminnasta vastaavat HUS:n alihankkijat. Kilpailutuksen myötä yhteistyökumppaneiksi näytteenottoon tulivat valituksi 9 Lives Ensihoito Oy, Pihlajalinna Terveys Oy, Suomen Terveystalo Oy ja Mehiläinen Oy.

Alihankkijoiden ylläpitämissä näytteenottopisteissä tullaan ottamaan yhteensä noin 5000 näytettä vuorokaudessa.

– Näytteenotto sekä HUS:n omissa että alihankkijoiden ylläpitämissä pisteissä toimii yhteneväisillä, vakioiduilla toimintamalleilla ja samoilla laatuvaatimuksilla, sanoo fysiologian, genetiikan ja preanalytiikan toimialajohtaja Petri Haapalahti.


9Lives-koronasivustolle ->

 


9Livesille enemmistö tanskalaisesta PreMedistä

13.3.2020

9Lives on ostanut osake-enemmistön tanskalaisesta pelastusalan yrityksestä PreMedistä. Uudessa omistuksessa yhtiön tavoitteena on ottaa jalansija Tanskan ambulanssitoiminnasta.

PreMed on vuonna 2018 perustettu yritys, joka toimittaa laitteita ja ensiapuvälineitä palo- ja pelastusalalle. Yhtiö on jo aiemmin osallistunut ensihoidon kilpailutukseen Pohjois-Jyllannissa.

9Livesille kauppa tarjoaa mahdollisuuden laajentaa ambulanssitoimintaa Tanskan markkinoille. ”Tanskassa tulee kuluvan vuoden aikana kilpailutukseen ensihoitosopimuksia. PreMed osallistuu nyt kilpailutuksiin entistä vahvempana. Samalla kauppa vahvistaa 9Livesin asemaa ambulanssipalvelujen toimittajana myös Suomen ulkopuolella”, 9Livesin toimitusjohtaja Katariina Matveinen sanoo.

PreMedin toimitusjohtajan Anders Vikken mukaan yhtiö on pitkään kartoittanut kumppania tukemaan strategisia kasvusuunnitelmiaan. ”Aika oli juuri nyt oikea, koska ambulanssimarkkina Tanskassa kehittyy parhaillaan nopeasti ja kilpailu lisääntyy tulevaisuudessa.”

9Lives omistaa kaupan jälkeen PreMedistä 51%. Aiemmalle pääomistajalle Storm&Vikke Holdingille jää 39 prosenttia osakkeista ja 10 prosenttia omistaa ruotsalainen Kronohage Invest AB.

 

 

Ota yhteyttä!

24h palvelunumeromme: 020-700-8000
Sähköposti:
info@9lives.fi (Ambulanssi)
koronainfo@9lives.fi (Koronatestaus)

Kutomotie 2
00380 HELSINKI

 

 

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä.

Sivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeet asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.