fbpx

Tervetuloa töihin!

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin! Avoimet työpaikkamme TE-palvelussa löydät oikealla olevasta kuvalinkistä. Voit myös täyttää työpaikkahakemuksen sivuillamme. Tarvitsemme vakituisten työntekijöiden lisäksi koko ajan myös keikkatyöntekijöitä. Ota yhteyttä, jos haluat liittyä joukkoomme.

9Lives, www.9lives.fi, on yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys, ja koemme tehtäväksemme tehdä omalta osaltamme Suomesta turvallisempi ja ihmisläheisempi paikka meille maailman parhaille suomalaisille.

HAEMME KORONATESTAAJIA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Yhteiskuntaamme kohtaa juuri nyt valtava haaste koronapandemiasta johtuen. Nyt sinullakin on mahdollisuus auttaa osallistumalla koronatestaukseen, kunnes saamme toimivan rokotteen Suomeen. Laajamittainen, helpoksi tehty koronatestaaminen ja testauksen mahdollistaminen kaikille auttaa pitämään meidät kaikki turvassa.

Tehtäväsi:

Olemme perustamassa ja jo perustaneet useita koronaviruksen näytteenottopaikkoja pääkaupunkiseudulle, toimipisteitä tulee Helsinkiin, Vantaalle ja Espooseen. Haemme sinua, jolla on hoitajan pätevyys, ottamaan ihmisiltä koronanäytteitä. Ja haemme myös sinua, jolla ei ole ehkä vielä ole hoitajan pätevyyttä, mutta voisit ja haluaisit, auttaa kirjaamaan testattavien tietoja tietokantaan, jolloin hoitajille vapautuu enemmän aikaa varsinaiseen näytteenottoon. Työ tehdään yhdessä muun näytteenottotiimin kanssa, hyvissä ja asiallisissa testipaikoissa, joista löytyvät kaikki tarvittavat mukavuudet sekä kattavasti suojavarusteita kaikille. Työ on turvallista suorittaa ja sitä tehdään aina yhdessä muun tiimin kanssa. Näytteenottoon ja kirjaamiseen annetaan aina hyvä perehdytys ennen työn aloittamista.

Haemme sinua,

jolla on hoitajan pätevyys testaajaksi, sekä sinua, jolta puuttuu hoitajan pätevyys, mutta haluat auttaa, näytteiden kirjaajaksi. Toivomme, että olet rauhallinen ja ihmisläheinen, asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja lämmin.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan kokopäiväisen työtehtävän, mutta meille riittää myös, jos voit tehdä 2-3 työvuoroa viikossa. Koronatestausta on erittäin tärkeää tehdä juuri nyt, joten olemme kiitollisia jokaisesta käsiparista, joka voi auttaa meitä tässä, myös oman työsi ohessa! Voimme tarjota sinulle sekä aamu- että ilta- ja viikonloppuvuoroja, parhaimmat työkaverit, ruoka- sekä kahvi- ja virkistysedun ja tietysti tehtävänmukaisen palkan!

Mikäli sinulla olisi halua auttaa ja mahdollisuus tehdä testejä, lähetä cv:si henkilöstöpäällikkö Timo Palolle, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 30.12. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Kerro mailissasi myös, kuinka monta työvuoroa sinulla olisi mahdollisuus tehdä viikossa, ja voitko osallistua näytteiden ottamiseen, vai kirjaamaan potilastietoja.

 

 

 

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ LÄHIHOITAJANA HOITOTIIMISSÄ ASIAKKAAN KOTONA?

9Lives-konserni on suomalaisomisteinen yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt asiakkaiden hoitotiimeihin seitsemää (7) VAKITUISTA, reipasta ja vastuuntuntoista hoitajaa Tampereelle ja ympäristökuntiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pikaisesti.

Asiakkaiden hoitotyö on 3-vuorotyötä ja työ sisältää kokonaisvaltaista asiakkaan hoitoa, joka tapahtuu asiakkaan kotona. Lisäksi asiakkaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään pääsääntöisesti yksin ja siksi toivomme Sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, uuden oppimisen halua, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sekä asiakkaan että hänen perheensä lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa sekä kykyä huomioida ergonominen ote työssä. Työ on vaativaa mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan vähintään lähi-/ perushoitajan tutkintoa ja työkokemusta kotiin vietävistä palveluista vuoden ajalta. Ennen työn alkamista henkilöstö perehdytetään.

Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut liiketoimintajohtaja Peter Söderlund, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 044 4090 203 tai palveluvastaava Susanna Lehtimäki, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 040 5093 441.

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ NÄYTTEENOTTAJANA KORONATESTAUKSESSA UUDELLAMAALLA?

9Lives-konserni on suomalaisomisteinen yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt näytteenottajia (40) pääkaupunkiseudulle koronatestaukseen. Näytteenottajaksi soveltuu henkilö, jolla on oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pikaisesti. Toimipisteitä tulee olemaan Helsingissä kolme (3), Vantaalla (2) ja Espoossa yksi (1).

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Timo Palo, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 050 3653 305.

 

HAEMME HELSINGIN TOIMIPISTEESEEN PERUSTASON ENSIHOITAJIA POTILASSIIRTOTOIMINTAAN

Koulutusvaatimuksena ensihoitoon suuntautunut lähihoitaja tai sairaanhoitaja tai ensihoitaja. Arvostamme kokemusta potilassiirroista ja ensihoidosta sekä voimassa olevaa perustason osaamista. Ajokortti on pakollinen. Haemme työntekijöitä sekä vakituiseen työsuhteeseen, että keikkatyöhön.

Sisäistät konsernin arvot: Elämän pelastaminen, Ystävällinen hymy, Mieluummin kyllä kuin ei, Yhdessä, Kehittymishalu - askeleen muita edellä, Luotettava ja laadukas. Ajattelemme näin, koska - johtoajatuksemmekin mukaan - meillä kaikilla on "Ammattina ihminen".

9Lives-konsernissa katsotaan vahvasti eteenpäin ja kehitetään liiketoimintaa! Ympärilläsi on kannustava ja moderni ympäristö sekä vahva tiimihenki. Voit vaikuttaa omaan työhösi, työaikoihisi ja saat myös kehittää sekä ideoida. Olet tärkeässä roolissa yrityksessä, jolla on myös suuri yhteiskunnallinen merkitys.

9Lives on suomalainen, yksityisomisteinen ensihoito- ja sairaankuljetusyritys. Yhtiö sai nykyisen muotonsa vuonna 2012 yritysjärjestelyjen tuloksena, mutta yrityksen juuret ulottuvat kauas 1940-luvulle saakka. Yhtiön omistaa toimiva johto. Toimitusjohtajana toimii Katariina Matveinen ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingin Vartiokylässä. Helsingin lisäksi 9Livesillä on toimipaikkoja 13 paikkakunnalla Suomessa. Yhtiön palveluksessa on yli 500 terveydenhuollon ammattilaista. 9Livesin liikevaihto vuonna 2019 on 20 miljoonaa euroa. Yhtiö on Suomen toiseksi suurin ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluiden tuottaja.

Tiedustelut liiketoimintajohtaja Jukka Rantala This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 040-7731 434.

 

LÄHIHOITAJIA KIRKKONUMMELLE

Haemme Uudenmaan hengityshalvauspotilaiden hoitotiimiin Kirkkonummelle kahta (2) lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai jos olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä, olet tervetullut meidän huipputiimiin.

Olemme vuosia tuottaneet Hengityshalvauspotilaiden hoitoa ja meiltä löytyy vankkaa osaamista tältä saralta.

Hengityshalvauspotilaan hoitaminen tapahtuu asiakkaan kotona. Mahdollistamme asiakkaittemme mahdollisimman tasapainoisen arjen ja turvaamme heidän joka päiväisen elämänsä. Olemme heidän tukenansa niin fyysisesti kuin henkisesti ja tuemme heidän rooliaan yhteiskuntamme yhdenvertaisena jäsenenä.

Työskentely tiimissä on monipuolista ja moniammatillista yhteistyötä hyödynnetään laajasti. Toivomme sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, uuden oppimisen halua, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ on vaativaa, mutta samalla hyvin antoisaa ja työntekijä pääsee haastamaan itseään laajasti. Työajat vaihtelevat tiimeittäin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta. Aikaisempi kokemus HHP-puolelta ei ole välttämätöntä. Tiimeihin on laadukkaat perehdytykset ja käytämme muun muassa Moodle -oppimisympäristöä laajasti perehdytyksen tukena. Lisäksi tukenasi ovat tiimin muut jäsenet ja esimies.

Jos kiinnostuit paikasta tai sinulla heräsi kysymyksiä, niin ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tapaaminen! Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet hakemukset voidaan lähettää suoraan liiketoimintajohtaja Peter Söderlundin sähköpostiin, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ HENGITYSHALVAUSPOTILAAN HOITOTIIMISSÄ?

9Lives-konserni on Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys. Ensihoito-ja ambulanssipalvelujen lisäksi 9Lives - konsernilla on laaja kokemus hengityshalvauspotilaiden hoidosta.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt hengityshalvauspotilaiden hoitotiimeihin 5 VAKITUISTA, reipasta ja vastuuntuntoista hoitajaa Valkealaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pikaisesti.

Hengityshalvauspotilaan hoitotyö on 3-vuorotyötä ja työ sisältää kokonaisvaltaista hengityshalvauspotilaan hoitoa, joka tapahtuu potilaan kotona. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään yksin ja siksi toivomme Sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, uuden oppimisen halua, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sekä potilaan että hänen perheensä lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa sekä kykyä huomioida ergonominen ote työssä. Työ on vaativaa mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan lähi-/ perushoitajan tutkinto, 18 vuoden ikä sekä mielellään kokemusta hengityshalvauspotilaiden hoidosta, joskaan ei välttämätöntä. Ennen työn alkamista henkilöstö koulutetaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut liiketoimintajohtaja Peter Söderlund This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 044 4090 203 tai liiketoimintajohtaja Timo Palo This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 050 3653 305

Hakemukset: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai www.9lives.fi/hakemus.

 

9Livesin avoimet työpaikat TE-palveluissa

 

 

Ota yhteyttä!

24h palvelunumeromme: 020-700-8000
Sähköposti: info@9lives.fi

Vartiokyläntie 1
00950 HELSINKI

 

 

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä.

Sivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeet asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.