Tervetuloa töihin!

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin! Avoimet työpaikkamme TE-palvelussa löydät oikealla olevasta kuvalinkistä. Voit myös täyttää työpaikkahakemuksen sivuillamme. Tarvitsemme vakituisten työntekijöiden lisäksi koko ajan myös keikkatyöntekijöitä. Ota yhteyttä, jos haluat liittyä joukkoomme.

 

TERVEYDENHUOLTOALAN AMMATTILAISIA PERUSTASON ENSIHOITOON RAASEPORIIN

9Lives Ensihoito Oy on osa 9Lives-konsernia, joka on Suomen johtava ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluiden tuottaja.

Haemme joukkomme osaavia terveydenhuoltoalan ammattilaisia perustason ensihoitoon Raaseporin toimipisteeseen. Koulutuksesi voi olla lähihoitaja, sairaanhoitaja tai ensihoitaja. Työajat vaihtelevat yksiköittäin. Raaseporin yksikkömme suorittaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin siirtokuljetuksia.

Arvomaailmamme rakentuu tinkimättömän päämäärämme luomalle perustalle. Arvomme määrittelevät eettiset kulmakivet ja pääperiaatteet, joiden mukaan yhtiössämme työskennellään:

  • Elämän pelastaminen
  • Ystävällinen hymy
  • Mieluummin kyllä kuin ei
  • Yhdessä
  • Kehittymishalu - askeleen muita edellä
  • Luotettava ja laadukas

Ajattelemme näin, koska - johtoajatuksemmekin mukaan - meillä kaikilla on "Ammattina ihminen".

Liity mukaan joukkoomme. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Liitä mukaan CV.

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ LÄHIHOITAJANA HOITOTIIMISSÄ ASIAKKAAN KOTONA?

9Lives-konserni on suomalaisomisteinen yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys.

Haemme nyt asiakkaiden hoitotiimeihin KESÄLOMASIJAISIA ja tuntityöntekijöitä, reippaita ja vastuuntuntoisia hoitajia Kymenlaaksoon, Pirkanmaalle, Päijät-Hämeeseen ja Uudellemaalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää ainakin kesälomakauden.

Asiakkaiden hoitotyö on 3-vuorotyötä ja työ sisältää kokonaisvaltaista asiakkaan hoitoa, joka tapahtuu asiakkaan kotona. Lisäksi asiakkaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään pääsääntöisesti yksin ja siksi toivomme Sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, uuden oppimisen halua, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sekä asiakkaan että hänen perheensä lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa sekä kykyä huomioida ergonominen ote työssä. Työ on vaativaa mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan lähi-/ perushoitajan tutkinto tai riittävän pitkälle edenneet opinnot. Kokemus kotiin vietävistä palveluista katsotaan eduksi. Pätevyysvaatimuksissa on hiukan alueellisia eroavaisuuksia, mutta ne selviävät tarkemmin olemalla meihin yhteydessä. Ennen työn alkamista henkilöstö perehdytetään.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut liiketoimintajohtaja Peter Söderlund This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 044 4090 203

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ KOTIHOITOTIIMIN JÄSENÄ?

9Lives-konserni on yksityinen, täysin suomalaisomisteinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluita tarjoava yritys. Ensihoito- ja ambulanssipalvelujen lisäksi 9Lives - konsernilla on laaja kokemus hengityshalvauspotilaiden hoidosta.

Haemme nyt hengityshalvauspotilaan hoitotiimiin 1 HOITAJAA Hollolaan tuntitöihin.

Hoitotyö on pääsääntöisesti yötyötä ja työ sisältää kokonaisvaltaista hengityshalvauspotilaan hoitoa, joka tapahtuu potilaan kotona. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään yksin ja siksi toivomme Sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, uuden oppimisen halua, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sekä potilaan että hänen perheensä lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa sekä kykyä huomioida ergonominen ote työssä. Työ on vaativaa mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan lähi-/ perushoitajan tutkinto, 18 vuoden ikä sekä mielellään kokemusta hengityshalvauspotilaiden hoidosta, joskaan ei välttämätöntä. Ennen työn alkamista henkilöstö koulutetaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut liiketoimintajohtaja Peter Söderlund, p. 044 4090 203

Hakemukset: 26.1.2020 mennessä, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai www.9lives.fi/hakemus.

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ LÄHIHOITAJANA HOITOTIIMISSÄ ASIAKKAAN KOTONA?

9Lives-konserni on suomalaisomisteinen yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt asiakkaiden hoitotiimeihin kahta (2) VAKITUISTA, reipasta ja vastuuntuntoista hoitajaa Pirkanmaalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pikaisesti.

Asiakkaiden hoitotyö on 3-vuorotyötä ja työ sisältää kokonaisvaltaista asiakkaan hoitoa, joka tapahtuu asiakkaan kotona. Lisäksi asiakkaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään pääsääntöisesti yksin ja siksi toivomme Sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, uuden oppimisen halua, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sekä asiakkaan että hänen perheensä lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa sekä kykyä huomioida ergonominen ote työssä. Työ on vaativaa mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan lähi-/ perushoitajan tutkinto, 18 vuoden ikä sekä kokemusta 1v kotiin vietävistä palveluista. Ennen työn alkamista henkilöstö perehdytetään.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut liiketoimintajohtaja Peter Söderlund, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

LÄHIHOITAJIA KIRKKONUMMELLE

Haemme Uudenmaan hengityshalvauspotilaiden hoitotiimiin Kirkkonummelle kahta (2) lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai jos olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä, olet tervetullut meidän huipputiimiin.

Olemme vuosia tuottaneet Hengityshalvauspotilaiden hoitoa ja meiltä löytyy vankkaa osaamista tältä saralta.

Hengityshalvauspotilaan hoitaminen tapahtuu asiakkaan kotona. Mahdollistamme asiakkaittemme mahdollisimman tasapainoisen arjen ja turvaamme heidän joka päiväisen elämänsä. Olemme heidän tukenansa niin fyysisesti kuin henkisesti ja tuemme heidän rooliaan yhteiskuntamme yhdenvertaisena jäsenenä.

Työskentely tiimissä on monipuolista ja moniammatillista yhteistyötä hyödynnetään laajasti. Toivomme sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, uuden oppimisen halua, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ on vaativaa, mutta samalla hyvin antoisaa ja työntekijä pääsee haastamaan itseään laajasti. Työajat vaihtelevat tiimeittäin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta. Aikaisempi kokemus HHP-puolelta ei ole välttämätöntä. Tiimeihin on laadukkaat perehdytykset ja käytämme muun muassa Moodle -oppimisympäristöä laajasti perehdytyksen tukena. Lisäksi tukenasi ovat tiimin muut jäsenet ja esimies.

Jos kiinnostuit paikasta tai sinulla heräsi kysymyksiä, niin ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tapaaminen! Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet hakemukset voidaan lähettää suoraan liiketoimintajohtaja Peter Söderlundin sähköpostiin, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

HALUATKO TYÖSKENNELLÄ HENGITYSHALVAUSPOTILAAN HOITOTIIMISSÄ?

9Lives-konserni on Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys. Ensihoito-ja ambulanssipalvelujen lisäksi 9Lives - konsernilla on laaja kokemus hengityshalvauspotilaiden hoidosta.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt hengityshalvauspotilaiden hoitotiimeihin 5 VAKITUISTA, reipasta ja vastuuntuntoista hoitajaa Valkealaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pikaisesti.

Hengityshalvauspotilaan hoitotyö on 3-vuorotyötä ja työ sisältää kokonaisvaltaista hengityshalvauspotilaan hoitoa, joka tapahtuu potilaan kotona. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään yksin ja siksi toivomme Sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, uuden oppimisen halua, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sekä potilaan että hänen perheensä lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa sekä kykyä huomioida ergonominen ote työssä. Työ on vaativaa mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan lähi-/ perushoitajan tutkinto, 18 vuoden ikä sekä mielellään kokemusta hengityshalvauspotilaiden hoidosta, joskaan ei välttämätöntä. Ennen työn alkamista henkilöstö koulutetaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut liiketoimintajohtaja Peter Söderlund This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 044 4090 203 tai liiketoimintajohtaja Timo Palo This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 050 3653 305

Hakemukset: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai www.9lives.fi/hakemus.

 

Haemme PERUSTASON ensihoitajia keikkatyöhön Raaseporin ja Lohjan alueille

Haetaan perustason ensihoitajia Raaseporin/Lohjan alueelle HUS- potilassiirtokuljetustoimintaan 1.6.2019 alkaen.

Lisätiedot ja yhteydenotot This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Haemme 6 PERUSTASON  ensihoitajaa keikkatyöhön Pirkanmaan alueelle

9Lives Pirkanmaa Oy toimii hätäkeskuksen välittämillä tehtävillä Parkanon, Kihniön, Mänttä-Vilppulan, Jämsän, Kuhmoisten, Pälkäneen, Kangasalan sekä Sahalahden yksiköillä. Lisäksi 9Lives tuottaa erilaisiin päivystystapahtumiin ensihoitovalmiutta, jonka kysyntä on lisääntynyt merkittävästi. Nyt haemmekin perustason keikkatyöntekijöitä päivystystapahtumiin, ensihoidon siirtokuljetuksiin sekä hätäkeskuksen alaisiin yksiköihin. 

 9Lives- konserni on kokonaan suomalaisomisteinen, maan johtavimpia ensihoidon organisaatioita. Liiketoiminta-alueemme on laaja koko Suomen kattava ja terveydenhuollon työntekijänä sinulla on mahdollisuus toimia työtehtävissä, jossa ammattina on ihminen. Toivomme hakijoilta avointa, ammatillista sekä kehittämiseen tähtäävää työotetta.

 PERUSTASON ENSIHOITAJANA voi toimia terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on lähihoitajan tutkinto sekä ensihoitoon suuntautuva koulutus. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa B-luokan ajokorttia, sekä LOVE- oppikokonaisuudesta LOP- ja IV- osien suorittamista.

Lisätietoja: Susanna Lehtimäki, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. p. 040- 5093 441

Hakemukset osoitetaan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

9Livesin avoimet työpaikat TE-palveluissa

 

 

Ota yhteyttä!

24h palvelunumeromme: 020-700-8000
Sähköposti: info@9lives.fi

Vartiokyläntie 1
00950 HELSINKI