Siirry sisältöön

Tarjoamme hoitajavetoisia liikkuvia terveys- ja hoivapalveluita osana hyvinvointialueen järjestämiä palveluita. Meiltä saat kattavan valikoiman laadukkaita sosiaali- ja terveysalan palveluita – sekä osaavat ammattilaiset moneen lähtöön.

Sairaanhoitaja ottamassa verinäytettä kotona

Kotihoito ja kotihoidon etäpalvelut

Kotihoitopalvelumme tarjoaa laadukasta hoitoa ja tukea kotona, turvallisesti ja ammattitaidolla.

Avustajatukee asiakasta kädestä

Henkilökohtainen apu ja avustajapalvelut

Henkilökohtainen avustaja tukee vammaisen tai sairaan asiakkaan arkea auttaen päivittäisissä toiminnoissa ja vapaa-ajalla.

Näytteenotto kotona

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito tarjoaa sairaanhoitoa asiakkaan omassa, tutussa asuinympäristössä edistäen paranemista ja hyvinvointia.

Sairaanhoitaja kotona

Hoitaja tai fysioterapeutti kotiin

Kotiin tuleva sairaanhoitaja auttaa hoidollisissa tehtävissä, esimerkiksi haavanhoidossa, lääkityksessä ja ompeleiden poistossa ilman, että sinun tarvitsee lähteä kotoasi hoitoon.

Ensihoitaja ambulanssissa

Ensihoito ja potilaskuljetukset

Ensihoidon palvelut tarjoavat nopeaa ja ammattitaitoista apua hätätilanteissa turvaten potilaan terveyden ja hyvinvoinnin.

Kaksi ensihoitajaa keskustelemassa

Potilassiirrot ja kiireetön potilaskuljetus

Kiireettömät potilaskuljetukset tuovat sinulle turvallisen ja ammattitaitoisen kuljetuksen terveydenhuollon tarpeisiisi aikataulusi mukaan.

Ensihoitaja päivystystehtävässä urheilutapahtumassa

Ensiapupäivystys

Ensiapupäivystys yleisötapahtumissa tarjoaa välitöntä hoitoa äkillisissä sairauksissa ja tapaturmissa sekä varmistaa potilaan turvallisuuden ja jatkohoidon tarpeen arvioinnin.

Hengityshalvausasiakas kirjastossa hoitajan kanssa

Hengityshalvaus- ja tukihoito

Hengityshalvaushoito antaa elintärkeää tukea ja hoitoa hengityshalvauspotilaille kotona parantaen elämänlaatua ja turvallisuutta.

Siivooja kotona taittamassa lakanaa

Kotisiivous

Meiltä saat säännöllisen kotisiivouksen ja muut siivouspalvelut ammattitaidolla ja luotettavasti. Arvonlisäverottomat siivouspalvelut kauttamme helposti ilman lääkärintodistusta. Ilmainen arviointikäynti.

Tyttö pyörätuolissa ulkoilemassa koiran kanssa

Palvelusetelillä asiointi

Toimimme useilla hyvinvointialueilla palvelusetelituottajana asiakkaiden luotettavana tukena. Meiltä saat palvelusetelillä: henkilökohtaista apua, avustajapalveluita, kotihoitoa, kotisairaanhoitoa, omaishoitajien sijaispalvelua ja lapsiperheiden kotipalvelua.

Siivooja vanhuksen kotona

Kotitalousvähennys

Muistathan että palvelumme ovat 60 % kotitalousvähennyskelpoisia. Verohyödyn voit saada teettämästäsi hoito-, hoiva- ja siivoustyöstä –  myös vanhemmillesi.

Julkinen sektori ja hyvinvointialueet

Teemme tiiviisti yhteistyötä hyvinvointialueiden kanssa ja tarjoamme palveluitamme myös julkisille organisaatioille ja kunnille. Toimimme kotihoidon ja henkilökohtaisen avustamisen kumppanina ympäri Suomen. Useat palvelumme ovat saatavilla asiakkaille myös kuntien myöntämillä palveluseteleillä.
Tutustu

Yritykset

Meillä on vankka kokemus erilaisista yritysyhteistöistä. Saatte kauttamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyt palvelut sekä tarvitsemanne ammattilaiset. Ulkoista meille esimerkiksi henkilöstösi rokotukset tai tapahtumasi ensiapupäivystys.
Tutustu

Yksityisasiakkaat

Tarjoamme monipuolisia palveluita erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi vanhuksille, omaishoitajille ja leikkauksesta toipuvalle. Voit yksityisasiakkaana tilata palveluitamme palvelusetelillä tai ilman.
Tutustu