Siirry sisältöön

9Lives on hyvinvointialueiden luottokumppani

Olemme suomalainen yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys, joka on erikoistunut liikkuviin hoitajakeskeisiin palveluihin. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtämme noin 3 000 ammattilaisen voimin. Olemme maan suurimpia kotihoidon palveluiden tarjoajia. Teemme tiivistä yhteistyötä hyvinvointialueiden, yrityksien ja yksityisten tahojen kanssa, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua hyvinvoinnin edistämiseksi.

Meidän erityisalaamme ovat hoitajat ja avustajat. Ammattilaisemme työskentelevät eri puolella Suomea kotihoidossa, henkilökohtaisessa avussa, ensihoidossa ja potilassiirroissa, rokotus- ja näytteenottopalveluissa sekä hengitysvaje- ja halvaushoidossa.

Teemme kaikkemme ollaksemme erinomainen työnantaja. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että meillä ammattilaisen työn arki sujuu. Meillä saa tehdä työnsä hyvin ja keskittyä asiakkaiden hyvinvointiin.

Me olemme inhimillisyyden edelläkävijöitä. Meitä ajaa eteenpäin halu ja tarve tehdä hyvää. Etsimme määrätietoisesti uusia tapoja rakentaa parempaa tulevaisuutta. Sillä meillä on ammattina ihminen.

9Livesin juuret ovat syvällä suomalaisen sairaankuljetustoiminnan historiassa

Vaikka olemme yhtiönä vielä nuori, historiamme ulottuu kauas. Suomen Punainen Risti aloitti sairaankuljetustoiminnan Suomessa 1950-luvulla. Myöhemmin Suomen Punainen Risti yhtiöitti toiminnan, jonka myötä syntyi Esperi. Vuonna 2012 Esperin sairaankuljetustoiminta ja 1989 perustettu Helsingin Ensihoito ja Sairaankuljetus yhdistivät voimansa ja perustettiin 9Lives.

9Livesin juuret ovat ambulanssitoiminnassa, mutta olemme kasvaneet Suomen johtavaksi toimijaksi liikkuvissa ja hoitajakeskeisissä sosiaali- ja terveyspalveluissa. Joulukuussa 2021 9Lives osti Stella Kotipalvelut Oy:n koko osakekannan ja laajensi samalla toimintaansa muun muassa kotihoitoon ja henkilökohtaiseen apuun. Yhdessä 9Livesin ja Stellan tavoitteena on olla tulevina vuosina Pohjois-Euroopan johtava sosiaali- ja terveydenhuollon liikkuvien hoitajakeskeisten lähipalvelujen tarjoaja.