Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Tarjoamme julkiselle sektorille, yrityksille ja yksityisasiakkaille monipuolisia ja innovatiivisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Tuotamme esimerkiksi sosiaali- ja hoivapalveluita sekä ensihoidon, diagnostiikan ja rokotuspalveluita. Kasvavaan vanhusten ja vammaisten hoidon tarpeeseen tarjoamme myös perinteistä kotihoitoa täydentävää etähoitaja-palvelua, joka on saanut todella positiivista palautetta asiakkailta ja hoitajilta. Meillä on useita yhteistyömalleja hyvinvointialueiden hoitaja- ja avustajatarpeisiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa HUS ja Pirkanmaan hyvinvointialue.

Julkinen sektori ja hyvinvointialueet

Teemme tiiviisti yhteistyötä hyvinvointialueiden kanssa ja tarjoamme palveluitamme myös julkisille organisaatioille ja kunnille. Toimimme kotihoidon ja henkilökohtaisen avustamisen kumppanina ympäri Suomen. Useat palvelumme ovat saatavilla asiakkaille myös kuntien myöntämillä palveluseteleillä.
Tutustu

Yritykset

Meillä on vankka kokemus erilaisista yritysyhteistöistä. Saatte kauttamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyt palvelut sekä tarvitsemanne ammattilaiset. Ulkoista meille esimerkiksi henkilöstösi rokotukset tai tapahtumasi ensiapupäivystys.
Tutustu

Yksityisasiakkaat

Tarjoamme monipuolisia palveluita erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi vanhuksille, omaishoitajille ja leikkauksesta toipuvalle. Voit yksityisasiakkaana tilata palveluitamme palvelusetelillä tai ilman.
Tutustu