Siirry sisältöön

Henkilötietojen käsittely 9Lives-konsernissa

Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus (GDPR, General Data Protection Regulation) astui voimaan keväällä 2016. Asetuksen kansallinen soveltaminen alkoi 25.5.2018. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan ihmisten tulee pystyä vaikuttamaan siihen, miten yritykset käsittelevät keräämiään henkilötietoja.

Asetus koskee luonnollisesti myös meitä.

Asetus:

  • antaa ihmisille oikeuden päättää omien henkilötietojensa sekä tunnistamisen mahdollistavan niin sanotun digitaalisen jalanjäljen käytöstä
  • yhdistää sääntöjä ja yksinkertaistaa yrityksiä koskevia käytäntöjä EU:n yhteismarkkinoilla
  • velvoittaa organisaatioita käsittelemään henkilötietoja asianmukaisesti.

Asiakastiedot 9Livesin käytössä

Koska käsittelemme sekä henkilö- että potilastietoja, asiakkaidemme luottamus on meille erityisen tärkeä. Tietosuoja-asetus antaa asiakkaillemme ja meille yhtenäisen toimintamallin tietosuojan parantamiseen. 

Käytämme henkilötietoja:

  • asiakassuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen
  • palvelujemme tarjoamiseen, kehittämiseen ja laskuttamiseen
  • lain ja muiden 9Livesia velvoittavien säädösten ja sääntöjen noudattamiseen.

Henkilötietojen suojaaminen on meille tärkeää

Käytämme henkilötietojasi vain kertomallamme tavalla tai antamasi luvan mukaan. Kysymme niitä henkilötietoja, joita tarvitsemme haluamiesi palvelujen tarjoamista ja juridisten velvoitteidemme täyttämistä varten.

Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, jos meiltä vaaditaan sitä laillisista syistä tai olet antanut siihen luvan. 

Voit pyytää pääsyä omiin henkilötietoihisi, rajoittaa niiden käyttöä, korjata ne oikeiksi tai pyytää niiden poistamista. Voit saada myös kopion käytössämme olevista henkilötiedoistasi. 

Sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja säilytämme ja mihin niitä käytämme.

Lisää tietoa tietosuojakäytännöistämme, sinusta kerättävistä henkilötiedoista ja oikeuksistasi löydät tällä sivulla olevasta dokumenttiarkistosta.

Jos sinulla on henkilötietojen käsittelyyn ja suojaukseen liittyvää asiaa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tietosuojavastaava@9lives.fi  tai soita numeroon 020 700 8000 ja jätä soittopyyntö tietosuojavastaavalle. Lomakkeet tietojesi tarkastusta, korjaamista tai poistamista varten saat tilaamalla ne sähköpostitse osoitteesta admin@9lives.fi.

Lisätietoa tietosuojasta