Siirry sisältöön

Kerro meille, missä palveluihimme liittyvissä asioissa onnistuimme ja missä meillä olisi kehittämisen varaa. Huomioithan, että tätä palautekanavaa ei ole tarkoitettu arkaluontoisten henkilö- tai terveystietojen käsittelyyn. Turvataksesi tietosuojan ethän kirjaa palautelomakkeelle henkilötunnustasi tai muuta luottamuksellista tietoa.

Potilasasiavastaavat: Jokaisella terveydenhuollon yksiköllä on potilasasiavastaava. Potilasasiavastaavan lakisääteinen tehtävä on neuvoa ja antaa tietoa potilaan asemasta ja oikeuksista. Potilasasiavastaava toimii potilaan oikeuksien edistämiseksi ja toteuttamiseksi.

Ensihoito, potilaskuljetukset, rokotus- ja näytteenottopalvelut:
Sairaanhoitaja AMK Henna Granström henna.granstrom@9lives.fi

Sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa avustaa hyvinvointialueen nimeämä sosiaaliasiavastaava, jonka tehtävänä on neuvoa sosiaalihuollon asiakkaita heidän asemaansa ja oikeuksiinsa liittyvissä kysymyksissä. Sosiaaliasiavastaavan tiedot löytyvät hyvinvointialueiden verkkosivuilta.

Yhteydenoton hyväksyminen
Palautelomakkeen suojaus on toteutettu SSL-tekniikalla, eli yhteys 9Livesin suuntaan on suojattu.

Meistä sanottua

”Kaikki meni just niinku piti eli kuten sovittu!”
Raimo, Tampere
”Kotiimme saapui ystävällinen, tavallisiin vaatteisiin pukeutunut lääkäri. 3-vuotias tyttäremme oli todella reipas ja jännityskin katosi heti kun löytyi yhteinen jutusteluaihe hänen lempilelustaan.”
Neljän lapsen äiti, Espoo
”Huippua palvelua, joka kerta! Kiitos jälleen!”
Jenni, Espoo
”Nopea ja luotettava!”
Mikko, Turku
”Ihania hoitajia!"
Jennica, Turku
”Voisin antaa täyden 10:n, sillä minulla on ihana apulainen ja voin suositella.”
Hilkka, Tampere
”Kiitoksia ihanasta palvelusta.”
Ailis, Vantaa
”Suositellaan! Olimme todella tyytyväisiä.”
Teemu, Tampere