Siirry sisältöön

Me teemme töitä inhimillisyyden ytimessä.
Välitämme, autamme ja pelastamme.
Kohtaamme toisen ihmisen ilman ennakkoluuloja ja näemme ihmisen mittaamattoman arvon. 

Työmme ei ole aina helppoa, ei todellakaan.
Me katsomme kipua, pelkoa, surua ja yksinäisyyttä silmästä silmään.
Sekin kuuluu ihmisyyteen.

Mutta työmme on onneksi myös naurua, onnistumisen iloa,
hyvää yhteishenkeä ja keskinäistä kunnioitusta.
Emme vain huolehdi muista, vaan meistä pidetään huolta. 

Me olemme inhimillisyyden edelläkävijöitä.
Meitä ajaa eteenpäin halu ja tarve tehdä hyvää.
Etsimme määrätietoisesti uusia tapoja rakentaa parempaa tulevaisuutta.
Sillä meillä on ammattina ihminen.

Arvomme

Meille arvojen toteuttaminen näkyy arjen toiminnassa ja päivittäisinä tekoina. Arvot antavat meille suuntaa – millainen yritys haluamme olla nyt ja tulevaisuudessa.

Ihmisläheisyys

Kunnioitamme, autamme ja arvostamme niin asiakkaitamme kuin työkavereitamme. Meillä on hyvä olla työssämme, ja meidän asiakkaillamme on hyvä olla meidän kanssamme. Teemme työtä ihmisenä ihmiselle. 

Ammattitaito

Yrityksessämme ammattitaitoa arvostetaan ja kehitetään. Jokainen meistä haluaa kehittää omaa osaamistaan ja siihen tarjotaan hyvät mahdollisuudet. Haluamme auttaa myös toisiamme kehittymään ja menestymään. Teemme työmme niin, että voimme olla siitä ammattilaisena ylpeitä.

Luotettavuus

Pidämme sen, minkä lupaamme. Luotamme työkavereihimme ja olemme itse luottamuksen arvoisia. Kannamme vastuumme toisistamme, asiakkaista ja ympäristöstä.

Innovatiivisuus

Alamme tarvitsee uudistajia. Kokeilemme, kehitämme ja otamme käyttöön uusia toimintatapoja ja teknologioita, jotka sujuvoittavat työntekijöidemme ja asiakkaidemme arkea. Arvostamme kehitysideoita ja sanomme mieluummin kyllä kuin ei.

Ilo

Teemme työmme ammattitaidolla, mutta pilke silmäkulmassa. Työ on parasta, kun se on merkityksellistä ja meillä on hauskaa töissä. Tahdomme tuoda iloa asiakkaittemme arkeen.