Siirry sisältöön

Ensihoitopalvelut

  • 9Lives on ensihoidon edelläkävijä ja Suomen johtava yksityinen sairaankuljetuspalveluiden tuottaja.
  • Meillä on maanlaajuisessa sairaankuljetuskäytössä kymmeniä ambulanssiyksiköitä.

Palveluvalikoimaamme sisältyvät sekä ensihoitopalveluun kuuluvat tehtävät että kiireettömät potilassiirrot. Tarjoamme palvelujamme yksityisille asiakkaille, terveydenhuollon eri organisaatioille ja hyvinvointialueille sekä kaikille potilaskuljetuksia tarvitseville niin Suomeen kuin ulkomaille.

Tuotamme ensihoito- ja sairaankuljetuspalvelut kokonaisvaltaisesti asetettujen laatukriteerien mukaan. Ammattitaitoinen, koulutettu ja kokenut henkilökuntamme sekä tehokkaasti toimivat prosessimme takaavat palvelujemme korkean laadun ja kustannustehokkuuden.

Panostamme toimintamme jatkuvaan kehittämiseen ja etsimme koko ajan uusia toimintamalleja, joiden avulla työntekijöiden osaamista voitaisiin mahdollisimman monipuolisesti hyödyntää yhteiskunnan edun mukaisesti. Korkean laatutasomme osoittaa ja varmistaa ISO 9001 -standardin mukaisesti sertifioitu laatujärjestelmä. Olemme Det Norske Veritasin sertifioima ensihoitopalveluiden tuottaja.

KIIREETÖN SAIRAANKULJETUS

Ambulanssia tarvitaan avuksi muulloinkin kuin hätätilanteessa. Monet ihmiset tarvitsevat ammattitaitoista ja ystävällistä kuljetuspalvelua, joka edellyttää terveydenhuollon osaamista ja tehtävään sopivaa kuljetuskalustoa. 

Kuljetamme asiakkaitamme hoitolaitoksesta kotiin ja takaisin, sairaaloiden ja hoitolaitosten välillä, kotipaikkakunnalle tai ulkomailta kotimaahan. Huom. Kelan korvaamissa kuljetuksissa omavastuu on enintään 25 €. Kela korvaa sen ylittävät kustannukset.

Meiltä voit tilata kiireettömän sairaankuljetuksen ympäri vuorokauden. Kuljetuksen voi myös tilata ennakkoon.

Tilaa kuljetus puhelimitse p. 020 700 8000 tai sähköpostitse info@9lives.fi.

Meiltä varattu kiireetön sairaankuljetus tulee aina ajallaan. Tilannekeskuksen henkilöstö on terveydenhuollon ammattilaisia, joten he osaavat myös antaa neuvoja ja ohjeita.

Yhteistyösopimus ja sairaankuljetuspalvelut

Teemme mielellämme puitesopimuksen sairaankuljetuspalveluita tarvitsevien hoitolaitosten kanssa. Näin voimme yhdessä varmistaa, että kuljetusta tarvitsevat asiakkaat saavat aina ensiluokkaista palvelua. Puitesopimuksen puute ei kuitenkaan mitenkään estä tai rajoita palveluidemme käyttöä.

Ketteryytemme ansiosta pystymme laajentamaan toimintaamme nopeasti uusille alueille.

Yhteydenotot: liiketoimintajohtaja Timo Palo timo.palo@9lives.fi.