Siirry sisältöön

Ensihoitopalvelut

  • 9Lives on ensihoidon edelläkävijä ja Suomen johtava yksityinen sairaankuljetuspalveluiden tuottaja.
  • Meillä on maanlaajuisessa sairaankuljetuskäytössä kymmeniä ambulanssiyksiköitä.
  • Työllistämme satoja ensihoitajia.

Palveluvalikoimaamme sisältyvät sekä ensihoitopalveluun kuuluvat tehtävät että ensihoitopalveluun kuulumattomat potilassiirrot. Tarjoamme palvelujamme yksityisille asiakkaille, terveydenhuollon eri organisaatioille ja hyvinvointialueille sekä kaikille potilaskuljetuksia tarvitseville niin Suomeen kuin ulkomaille.

Tuotamme ensihoito- ja sairaankuljetuspalvelut kokonaisvaltaisesti asetettujen laatukriteerien mukaan. Ammattitaitoinen, koulutettu ja kokenut henkilökuntamme sekä tehokkaasti toimivat prosessimme takaavat palvelujemme korkean laadun ja kustannustehokkuuden.

Panostamme toimintamme jatkuvaan kehittämiseen ja etsimme koko ajan uusia toimintamalleja, joiden avulla työntekijöiden osaamista voitaisiin mahdollisimman monipuolisesti hyödyntää yhteiskunnan edun mukaisesti. Korkean laatutasomme osoittaa ja varmistaa ISO 9001 -standardin mukaisesti sertifioitu laatujärjestelmä. Olemme Det Norske Veritasin sertifioima ensihoitopalveluiden tuottaja.

Suomessa ensihoidon ja potilassiirtojen järjestämisvastuu kuuluu hyvinvointialueille. EU-hankintalainsäädäntö edellyttää potilassiirtojen kilpailuttamista. Vertailut osoittavat, että niillä alueilla joissa ensihoito ja potilassiirrot on kilpailutettu ja merkittävän osan työstä tekevät yksityiset ensihoitoyritykset, kustannukset ovat selkeästi alhaisimmat ja palvelutasot korkeat.

Ketteryytemme ansiosta pystymme laajentamaan toimintaamme nopeasti uusille alueille.

KIIREETÖN SAIRAANKULJETUS

Ambulanssia tarvitaan avuksi muulloinkin kuin hätätilanteessa. Monet ihmiset tarvitsevat ammattitaitoista ja ystävällistä kuljetuspalvelua, joka edellyttää terveydenhuollon osaamista ja tehtävään sopivaa kuljetuskalustoa. Jokainen meistä tahtoisi liikkua omin avuin – kaikille se ei kuitenkaan ole mahdollista. Kun apua tarvitaan, sen on tultava paikalle täsmällisesti, oltava ihmisläheistä ja ystävällistä ja sujuttava laadukkaasti.

Meiltä voit tilata kiireettömän sairaankuljetuksen koska tahansa numerosta 020 700 8000. Kuljetuksen voi myös tilata ennakkoon.

9Lives on tuonut osaavan palvelunsa tuhansiin koteihin ja laitoksiin kymmenien vuosien ajan. Kuljetamme asiakkaitamme hoitolaitoksesta kotiin ja takaisin, sairaaloiden ja hoitolaitosten välillä, kotipaikkakunnalle tai ulkomailta kotimaahan.

Kuljetuksemme tulee ajallaan

Vaikka puhutaankin ”kiireettömästä sairaankuljetuksesta” erotuksena varsinaiseen hälytystoimintaan, tilatun kuljetuksen on silti tultava ajallaan. Tilannekeskuksemme numerossa 020 700 8000 palvelee vuorokauden ympäri.

Tilannekeskuksen henkilöstö on terveydenhuollon ammattilaisia, joten he osaavat myös antaa neuvoja ja ohjeita.

Yhteistyösopimus ja sairaankuljetuspalvelut

Teemme mielellämme puitesopimuksen sairaankuljetuspalveluita tarvitsevien hoitolaitosten kanssa. Näin voimme yhdessä varmistaa, että kuljetusta tarvitsevat asiakkaat saavat aina ensiluokkaista palvelua. Puitesopimuksen puute ei kuitenkaan mitenkään estä tai rajoita palveluidemme käyttöä.

Yhteydenotot: liiketoimintajohtaja Timo Palo timo.palo@9lives.fi.