Siirry sisältöön

Ambulanssipalvelut yksityisille ja julkiselle sektorille

  • Olemme Suomen johtava yksityinen sairaankuljetuspalveluiden tuottaja.
  • Palveluvalikoimaamme sisältyvät sekä ensihoitopalveluun kuuluvat tehtävät että kiireettömät potilassiirrot.
  • Tarjoamme palvelujamme yksityisille asiakkaille, terveydenhuollon eri organisaatioille ja hyvinvointialueille sekä kaikille potilaskuljetuksia tarvitseville niin Suomeen kuin ulkomaille.

KIIREETÖN SAIRAANKULJETUS

Ambulanssia tarvitaan avuksi muulloinkin kuin hätätilanteessa. Monet tarvitsevat ammattitaitoista ja ystävällistä kuljetuspalvelua, joka edellyttää terveydenhuollon osaamista ja tehtävään sopivaa kuljetuskalustoa. 

Kuljetamme asiakkaitamme mm. hoitolaitoksesta kotiin ja takaisin, lääkäriin ja laboratorioon, mökiltä kotipaikkakunnalle tai ulkomailta kotimaahan. Kelan korvaamissa kuljetuksissa omavastuu on 25 €. Kela korvaa sen ylittävät kustannukset.

Kaksi ensihoitajaa keskustelemassa

Meiltä voit tilata kiireettömän sairaankuljetuksen ympäri vuorokauden.

Tilaa kuljetus puhelimitse p. 020 700 8000 tai sähköpostitse info@9lives.fi. Toimipisteemme sijaitsevat Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla, mutta palvelemme asiakkaita pidempiä kuljetuksia varten koko Suomessa.

Meiltä varattu kiireetön sairaankuljetus tulee aina ajallaan. Tilannekeskuksen henkilöstö on terveydenhuollon ammattilaisia, joten he osaavat myös antaa neuvoja ja ohjeita.

Yhteistyösopimus ja sairaankuljetuspalvelut

Tuotamme ensihoito- ja sairaankuljetuspalvelut kokonaisvaltaisesti asetettujen laatukriteerien mukaan. Ammattitaitoinen, koulutettu ja kokenut henkilökuntamme sekä tehokkaasti toimivat prosessimme takaavat palvelujemme korkean laadun ja kustannustehokkuuden.

Panostamme toimintamme jatkuvaan kehittämiseen ja etsimme koko ajan uusia toimintamalleja, joiden avulla työntekijöiden osaamista voitaisiin mahdollisimman monipuolisesti hyödyntää yhteiskunnan edun mukaisesti. Korkean laatutasomme osoittaa ja varmistaa ISO 9001 -standardin mukaisesti sertifioitu laatujärjestelmä. Olemme Det Norske Veritasin sertifioima ensihoitopalveluiden tuottaja.

Teemme mielellämme puitesopimuksen sairaankuljetuspalveluita tarvitsevien hoitolaitosten kanssa. Näin voimme yhdessä varmistaa, että kuljetusta tarvitsevat asiakkaat saavat aina ensiluokkaista palvelua. Puitesopimuksen puute ei kuitenkaan mitenkään estä tai rajoita palveluidemme käyttöä.

Yhteydenotot: liiketoimintajohtaja Timo Palo timo.palo@9lives.fi p. 050 365 3305.