Siirry sisältöön

Tarvitaanko yrityksessänne liikkuvia rokotus- tai diagnostiikkapalveluita – tai vaikkapa ensiapupäivystystä tapahtumaan? Meillä on vankka kokemus erilaisista yritysyhteistöistä. Saatte kauttamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyt palvelut sekä tarvitsemanne ammattilaiset.

Tuomme esimerkiksi rokotukset paikan päälle luoksesi. Rokottamalla henkilöstösi suoraan työpaikalla säästät työntekijöidesi aikaa ja vaivaa sekä panostat työyhteisösi hyvinvointiin. Yritysasiakkaanamme saat edulliset ja nopeat rokotukset työntekijöillesi.

Tutustu yrityksille tarjoamiimme palveluihin:

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme?

Julkinen sektori ja hyvinvointialueet

Teemme tiiviisti yhteistyötä hyvinvointialueiden kanssa ja tarjoamme palveluitamme myös julkisille organisaatioille ja kunnille. Toimimme kotihoidon ja henkilökohtaisen avustamisen kumppanina ympäri Suomen. Useat palvelumme ovat saatavilla asiakkaille myös kuntien myöntämillä palveluseteleillä.
Tutustu

Yritykset

Meillä on vankka kokemus erilaisista yritysyhteistöistä. Saatte kauttamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyt palvelut sekä tarvitsemanne ammattilaiset. Ulkoista meille esimerkiksi henkilöstösi rokotukset tai tapahtumasi ensiapupäivystys.
Tutustu

Yksityisasiakkaat

Tarjoamme monipuolisia palveluita erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi vanhuksille, omaishoitajille ja leikkauksesta toipuvalle. Voit yksityisasiakkaana tilata palveluitamme palvelusetelillä tai ilman.
Tutustu

Haluatko kuulla lisää?

Yhteydenottolomake