Siirry sisältöön

Me 9Livesilla uskomme, että yhdessä olemme enemmän. Ajatus pätee myös suomalaiseen terveysalaan: Teemme tiiviisti yhteistyötä julkisen sektorin kanssa ja tarjoamme palveluitamme julkisille organisaatioille ja hyvinvointialueille.

Tuemme hyvinvointialueiden kotihoidon palvelutuotantoa erilaisilla yhdessä sovituilla toimintamalleilla, palveluseteli- ja ostopalvelutuotannolla, sekä erityisesti aluekumppanina, jossa vastaamme valitun alueen asiakkaiden kotihoidon palveluiden tuottamisesta kokonaisvaltaisesti.

Kotiin vietävät palvelumme muodostuvat lähi-, sairaanhoitaja- sekä avustajapalveluista ja hyödynnämme toimintamallissamme aktiivisesti moderneja, hoitoa tukevia innovaatiota ja teknologioita.

Olemme kotiin vietävien palveluiden edelläkävijä Suomessa

Alta löydät kaikki hyvinvointialueille tarjoamamme palvelut. 

  • Liikkuvat terveyspalvelut
  • Ensihoitopalvelut ja ambulanssitoiminta
  • Potilassiirrot ja kiireetön sairaankuljetus 
  • Kotihoito ja kotihoidon etäpalvelut
  • Henkilökohtainen avustaja ja avustajapalvelut
  • Hengityshalvaushoito 
  • Kotisairaanhoito 
  • Liikkuvat rokotus- ja diagnostiikkapalvelut

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme?

Julkinen sektori ja hyvinvointialueet

Teemme tiiviisti yhteistyötä hyvinvointialueiden kanssa ja tarjoamme palveluitamme myös julkisille organisaatioille ja kunnille. Toimimme kotihoidon ja henkilökohtaisen avustamisen kumppanina ympäri Suomen. Useat palvelumme ovat saatavilla asiakkaille myös kuntien myöntämillä palveluseteleillä.
Tutustu

Yritykset

Meillä on vankka kokemus erilaisista yritysyhteistöistä. Saatte kauttamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyt palvelut sekä tarvitsemanne ammattilaiset. Ulkoista meille esimerkiksi henkilöstösi rokotukset tai tapahtumasi ensiapupäivystys.
Tutustu

Yksityisasiakkaat

Tarjoamme monipuolisia palveluita erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi vanhuksille, omaishoitajille ja leikkauksesta toipuvalle. Voit yksityisasiakkaana tilata palveluitamme palvelusetelillä tai ilman.
Tutustu

Haluatko kuulla lisää?

Yhteydenottolomake