Siirry sisältöön

Ensiapupäivystys tapahtumiin ja yleisötilaisuuksiin

Järjestätkö tapahtuman, johon tulee paljon ihmisiä tai siihen sisältyy riskejä? Vankka kokemuksemme yhdistettynä ammattitaitoiseen, iloiseen ja erinomaisesti koulutettuun henkilökuntaamme takaa, että tapahtumasi vieraat ovat ikävienkin yllätysten sattuessa hyvissä ja osaavissa käsissä.

Jos järjestät yleisötapahtuman, velvollisuuksiisi kuuluu organisoida tapahtumalle myös riittävä ensiapuvalmius. Ensiavun järjestämisestä tulee aina tehdä myös kirjallinen ensiapusuunnitelma, joka liitetään tapahtuman pelastussuunnitelman yhteyteen.

Olipa kyse urheilukilpailuista, messuista, konsertista, toritapahtumasta tai mistä tahansa yleisötapahtumasta – ja olipa väkeä tulossa muutamia kymmeniä tai muutamia kymmeniä tuhansia, ota yhteys meihin. Tehdään yhdessä juuri tapahtumallesi sopiva ensiapusuunnitelma, eikä jätetä mitään sattuman varaan! Toimimme koko Suomen alueella.

Lisätietoja tapahtumapäivystyksistämme antaa liiketoimintajohtaja Timo Palo, timo.palo@9lives.fi, p. 050 365 3305. Voit myös tehdä kyselyn tai tilauksen yhteydenottolomakkeen kautta.