Siirry sisältöön

Ensiapupäivystys tapahtumiin ja yleisötilaisuuksiin

Järjestätkö tapahtuman, johon tulee paljon ihmisiä tai siihen sisältyy riskejä? Anna meidän hoitaa tapahtumasi ensiapupäivystys. Jos järjestät yleisötapahtuman, velvollisuuksiisi kuuluu organisoida tapahtumalle myös riittävä ensiapuvalmius. Ensiavun järjestämisestä tulee aina tehdä myös kirjallinen ensiapusuunnitelma, joka liitetään tapahtuman pelastussuunnitelman yhteyteen.

Olipa järjestämäsi tapahtuma minkä kokoinen tai tyylinen tahansa, osaamme toteuttaa sen luonteelle sopivan ja riittävän ensiavun. Hoidamme kaiken puolestasi – suunnitelmien teosta toimivan ja tehokkaan ensiavun toteuttamiseen.

Vankka kokemuksemme yhdistettynä ammattitaitoiseen, iloiseen ja erinomaisesti koulutettuun henkilökuntaamme takaa, että tapahtumasi vieraat ovat ikävienkin yllätysten sattuessa hyvissä ja osaavissa käsissä.

Olipa kyse urheilukilpailuista, messuista, konsertista, toritapahtumasta tai mistä tahansa yleisötapahtumasta ja olipa väkeä tulossa muutamia kymmeniä tai muutamia kymmeniä tuhansia, ota yhteys meihin. Tehdään yhdessä juuri tapahtumallesi sopiva ensiapusuunnitelma, eikä jätetä mitään sattuman varaan! Toimimme koko Suomen alueella.

Lisätietoja tapahtumapäivystyksistämme antaa liiketoimintajohtaja Timo Palo, timo.palo@9lives.fi, p. 050 365 3305. Voit myös tehdä kyselyn tai tilauksen yhteydenottolomakkeen kautta.