Siirry sisältöön

PreMed A/S vastaa ambulanssipalveluista ja potilaskuljetuksista Tanskassa

PreMed A/S on 9Livesin tytäryhtiö Tanskassa. Sen palveluvalikoimaan kuuluvat ambulanssipalvelut, potilaskuljetukset, apuvälinevarastojen hallinta ja ensihoidon palvelut, jotka kattavat laajasti Pohjois- ja Etelä-Tanskan alueet. Yritys työllistää noin 200 henkilöä, jotka ovat jakautuneet 15 toimipisteeseen.

PreMedin perustivat vuonna 2018 Kenneth Kronohage, Heidi Storm Vikke ja Anders Vikke, jotka ovat kaikki kokeneita asiantuntijoita terveydenhuollon ja sairaanhoidon alalla. Heidi Storm Vikke ja Anders Vikke jatkavat yrityksen osaomistajina ja ovat mukana yrityksen ylimmässä johdossa, pääomistajana toimii 9Lives.

Tavoitteena parempi huominen

Me PreMedissä pyrimme olemaan innovatiivinen kumppani Tanskan terveyspalvelujärjestelmässä, kehittäen ratkaisuja, jotka parantavat terveydenhuollon saavutettavuutta ja laatua, erityisesti syrjäseutujen asukkaille.

PreMed erottautuu markkinoilla tarjoamalla ainoana toimijana Tanskassa ISO-sertifioitua ambulanssipalvelua. Tämä sertifikaatti on osoitus yrityksen sitoutumisesta parhaaseen mahdolliseen hoidolliseen laatuun vastuullisesti ja työturvallisesti, jossa potilaan hyvinvointi on aina etusijalla.

Haluamme olla arvostettu, arvoa luova kumppani Tanskan terveyspalvelujärjestelmässä, innovoiden ja parantaen ensihoitoa ja potilaskuljetuksia.

Työyhteisö jossa viihtyvyys ja ammattitaito kohtaavat

Uskomme, että ne työnantajat menestyvät, joissa työntekijöiden viihtyvyys ja ammattitaidon kehitys ovat etusijalla. Panostamalla työntekijöiden hyvinvointiin takaamme myös korkealaatuisen palvelun asiakkaille.