Siirry sisältöön

Luotettavaa kotisairaanhoitoa

Oletko kotiutumassa sairaalasta tai tarvitseeko läheisesi sairaanhoitajan apua? Kotiin tuleva hoitaja auttaa haavanhoidossa, lääkityksessä ja ompeleiden poistossa – tutussa ympäristössä ilman, että sinun tarvitsee lähteä kotoasi.

Palvelumme on suunniteltu helpottamaan arkea ja edistämään toipumista kotona, mikä tarjoaa paitsi mukavuutta, myös mielenrauhaa sinulle ja läheisillesi. Kokenut hoitohenkilökuntamme on sitoutunut tarjoamaan yksilöllistä hoitoa ja huolenpitoa jokaiselle asiakkaallemme.

Tarjoamme monipuolisia kotisairaanhoidon palveluita, jotka räätälöidään vastaamaan juuri sinun tai läheisesi tarpeita. Olipa kyseessä kroonisen sairauden hallinta, säännölliset terveystarkastukset tai akuuttien terveysongelmien hoito, me olemme täällä auttamassa.

Kotihoitomme tavoitteena on tukea asiakkaidemme itsenäistä elämää ja parantaa elämänlaatua. Voit luottaa siihen, että saat korkealaatuista ja luotettavaa hoitoa, joka perustuu yksilöllisiin tarpeisiisi ja toiveisiisi.

Kotisairaanhoitoa toipujalle tai ikääntyneelle

Verinäytteen ottaminen tai pistoksen saaminen sujuu mukavammin, kun saa pötkötellä omalla sohvallaan tai sängyllään.

Kotisairaanhoidon tehtävät

Esimerkkejä koulutettujen sairaanhoitajiemme tehtävistä:

  • lääkkeiden annostelu
  • verinäytteiden ottaminen, laboratoriokokeet ja EKG
  • pistosten antaminen
  • haavahoidot
  • rokotukset
  • katetrin huuhtelu ja vaihdot
  • nilkkojen valtimopaineet (ABI)
  • Marevan-määritykset (INR)
  • ompeleiden ja hakasten poistot
  • holterointi ja vuorokausiverenpaineet.

Hoitajillamme on aikaa kohdata jokainen potilas, ja he neuvovat ja tukevat potilasta ja omaisia koko hoidon ajan. Teemme tiivistä yhteistyötä hoitavan lääkärin kanssa, jotta hoito etenee suunnitelman mukaan.

Fysioterapiaa ja kuntoutusta helposti kotona

Fysioterapia voi sisältää muun muassa terapeuttista harjoittelua, neuvontaa ja tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaa. Terapeuttisilla harjoitteilla voidaan parantaa vanhuksen kykyä selviytyä päivittäistoimista.

Kun fysioterapiaa annetaan asiakkaan omassa ympäristössä, hoito yhdistyy tehokkaasti arkeen ja huomioi liikkumisen päivittäiset tarpeet ja haasteet.

Fysioterapiapalvelumme ovat toistaiseksi saatavilla vain pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme pääkaupunkiseudulla muiden palveluiden ohessa myös jalkahoitoa, esimerkiksi vanhuksille ja diabeetikoille.

kotisiivous

Palvelumme

Me 9Livesilla olemme jo Suomen suurin kotihoidon palveluiden tuottaja – ja paljon muuta! Meiltä löydät kattavan valikoiman sosiaali- ja terveysalan palveluita sekä osaavat ammattilaiset moneen lähtöön.
Palvelumme

Tutustu meihin

Olemme suomalainen yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys, joka on erikoistunut liikkuviin hoitajakeskeisiin palveluihin. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtämme yli 3 000 ammattilaisen voimin.
Yritys

Laatu

Yrityksemme liikeidea on tuottaa korkealaatuisia liikkuvia hoitajakeskeisiä sote-palveluita kaikkialla Suomessa. Liiketoimintaperiaatteidemme perustana on vaatimusten noudattaminen, luotettavuus, vastuullisuus sekä hyvät liiketoimintakäytännöt.
Miksi 9Lives