Uutiset

9Livesin ensihoitotiimi palvelee Jyväskylän MM-rallissa

9Livesin ensihoitotiimi Jyväskylän MM-rallissa

Suomen johtava liikkuvien sotepalveluiden tarjoaja, 9Lives, on jälleen mukana tukemassa turvallisuutta ja hyvinvointia Jyväskylän MM-rallissa.

Kun adrenaliini virtaa ja ralliautojen vauhti kiihtyy, ensiapupalveluiden rooli korostuu entisestään. 9Livesin ammattitaitoinen ensihoitotiimi seisoo valmiudessa huoltoparkissa ja on valmis tarjoamaan nopeaa ja tehokasta apua mahdollisissa onnettomuustilanteissa.

”Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja olemme ylpeitä saadessamme olla tukemassa jälleen Jyväskylän MM-rallia”, sanoo 9Livesin liiketoimintajohtaja Peter Söderlund. ”Olemme ensimmäisenä paikalla, kun apua tarvitaan. Haluamme varmistaa, että tapahtumasta tulee kaikille osallistujille unohtumaton ja turvallinen.”

9Livesin ensihoitotiimi on helposti löydettävissä näkyvältä paikalta huoltoparkista. Tiimi on koulutettu vastaamaan monenlaisiin tilanteisiin ja kalusto on varustettu nykyaikaisilla ja tehokkailla ensiapuvälineillä. Ensihoitajat ovat valmiina vastaamaan ensiaputarpeisiin ja tarjoamaan tietoa liikkuvista sotepalveluistaan. ”Liikkuvat sotepalvelut ovat olennainen osa nykyaikaista terveydenhuoltoa, ja haluamme olla mukana kehittämässä ja edistämässä niitä”, kertoo Söderlund. ”Jokainen meistä ansaitsee helppoa ja saumatonta pääsyä terveyspalveluihin, ja 9Lives pyrkii täyttämään tämän tarpeen.”

Jyväskylän MM-ralli on kansainvälinen tapahtuma, joka houkuttelee satoja rallifaneja ympäri maailmaa. 9Livesin panos tapahtuman turvallisuuden tukemisessa on tärkeä, ja yritys on innolla osa tätä ainutlaatuista kokemusta.

Tutustu 9Livesin liikkuvista sote- ja ensihoitopalveluihin verkkosivustolla.

Jos tarvitset lisätietoja tai haluat haastatella asiantuntijaa yrityksestä, ole ystävällinen ja ota yhteyttä.

Tuija Meschini
Markkinointijohtaja
tuija.meschini@9lives.fi
p. 040 527 4830