Siirry sisältöön

Johtoryhmä

Sähköpostiosoitteet muotoa: etunimi.sukunimi@9lives.fi

Markus Ulfstedt
Markus Ulfstedt
Konsernin toimitusjohtaja
Katariina Matveinen
Katariina Matveinen
Konsernin talousjohtaja
Tuija Meschini
Tuija Meschini
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Timo Palo
Timo Palo
Liiketoimintajohtaja, ambulanssipalvelut
Jukka Rantala
Jukka Rantala
Liiketoimintajohtaja, kotiin vietävät palvelut, laatujohtaja, työsuojelupäällikkö
Peter Söderlund
Peter Söderlund
Liiketoimintajohtaja, henkilökohtainen apu

9Lives Group Oy:n hallitus

 

Vesa Kämäräinen, puheenjohtaja

Tekn.tri, Teknillinen korkeakoulu

KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu

9Lives Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja elokuusta 2023 lähtien; hallituksen jäsen vuodesta 2022.

Vesa Kämäräisellä on 20 vuoden kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisestä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Hän on Nordic Healthcare Groupin (NHG) perustajia, jonka toimitusjohtajana työskenteli 18 vuotta kasvattaen yrityksen 200 asiatuntijaa työllistäväksi, neljässä maassa toimivaksi alan johtavaksi toimijaksi. Aiemmin Vesa on työskennellyt tutkijana ja tutkimusjohtajana Teknillisessä korkeakoulussa sekä ollut mukana hallituksen jäsenenä, sijoittajana tai toiminnan käynnistäjänä useassa kasvuyrityksessä. Vesa Kämäräinen on myös Nordic Healthcare Group Oy:n ja Reslink Solutions Oy:n hallitusten jäsen. 

Vesa Ekroos

KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu, AMP (INSEAD)

9Lives Group Oy:n hallituksen jäsen; toiminut puheenjohtajana v. 2018 – 2023.

Vesa Ekroosilla on kymmenien vuosien kokemus terveydenhuoltoalan yritysten johto- ja hallitustehtävistä. Hän on toiminut muun muassa Mehiläinen Oyj:n hallituksen puheenjohtajana sekä toimitusjohtajana. Vesa on ollut kuntoutussairaala Kyyhkylä Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Kaunialan Sairaala Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Aiemmin hän on toiminut myös useissa muissa työ- ja luottamustehtävissä sosiaali-, terveydenhuolto- ja lääkealan yrityksissä, mm. Mediverkko-Yhtymä Oy:n hallituksen puheenjohtajana, Nordic Healthcare Group Oy:n hallituksen jäsenenä sekä johtotehtävissä Orion-yhtymässä. Nykyisin hän toimii mm. Live-säätiön (aiemmin Invalidisäätiö) hallituksen varapuheenjohtajana.

Markus Ulfstedt

KTM, Hanken Svenska handelshögskolan

9Lives Group Oy:n hallituksen jäsen vuodesta 2013

Markus Ulfstedt on 9Lives Group Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja. Aiemmin hän on toiminut johtotehtävissä mm. Aditro Oy:ssa sekä Personec Oy:ssa. Markus on toiminut myös yritysjohdon konsulttina Bain & Companyssa.