Uutiset

Koronarokotteen tehosterokotukset tulevat myyntiin liikkuvista koronatestaus- ja rokotuspisteistään tutulle 9Livesille

9Livesin rokotevalikoima on täydentynyt koronarokotteen tehosterokotuksella. Tämän ansiosta myös ne täysi-ikäiset, jotka eivät kuulu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen määrittelemiin riskiryhmiin, pystyvät halutessaan ottamaan tehosterokotteen. Rokotukset tulevat myyntiin 9Livesin kaikille rokotuspisteille sekä kuluttajille että yritysasiakkaille.

Yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys 9Lives on yksi isoista toimijoista, jotka aloittavat koronarokotteen tehosterokotukset yli 18-vuotiaille. Koronarokotukset alkavat 9Livesin rokotuspisteillä 7.2. alkaen. Valtioneuvosto päätti ennen joulua, että koronarokotteita aletaan tarjota yksityisille terveydenhuollon toimijoille. Päätöksen tavoitteena on tuoda tehosterokotteet myös niiden täysi-ikäisten saataville, jotka eivät kuulu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) määrittelemään vakavan koronan riskiryhmään.

Koronarokotukseen voivat tulla kaikki 18 vuotta täyttäneet, joilla on vähintään kaksi aiempaa koronarokotusta tai yksi koronarokotus ja yksi sairastettu koronavirusinfektio. Jotta rokotuksen voi ottaa, edellisestä tehosterokotuksesta tai sairastetusta koronavirusinfektiosta on pitänyt myös kulua vähintään kolme kuukautta. Aiemmin sairastettu koronavirustauti ei estä tehosterokotteen ottamista.

9Lives tarjoaa koronarokotteita sekä kuluttajille että yritysasiakkaille. Rokote on maksuton, mutta 9Lives veloittaa rokotus- ja palvelumaksun 22 euroa. Yritysasiakkaille rokotuspalvelu paikan päälle on 38 euroa. 9Livesin tietojen mukaan hinta on tällä hetkellä yksi edullisimmista tehosterokotuksia tarjoavien yksityisten terveydenhuoltoyritysten keskuudessa. Riskiryhmäläiset voivat edelleen hakea rokotteen täysin ilmaiseksi julkiselta puolelta.

”Uuden omikronvariantin ”Kraken” XBB.1.5-alalinjan viruksen rantautuessa Suomeen on hienoa, että pystymme tarjoamaan kaikille halukkaille täysi-ikäisille mahdollisuuden suojautua koronan vakavampia tautimuotoja vastaan. Haluamme tehdä rokottautumisen asiakkaillemme helpoksi, nopeaksi, turvalliseksi ja edulliseksi – siksi esimerkiksi yritysten on mahdollista tilata rokotuspalvelumme suoraan työpaikalle”, kertoo 9Livesin liikkuvista terveysasemista vastaava liiketoimintajohtaja Henrik Tuulos.

Lisätietoja:

Henrik Tuulos, liiketoimintajohtaja, liikkuvat terveysasemat
p. 040 565 9926
henrik.tuulos@9lives.fi

9Lives rokotukset: rokotus.9lives.fi

Olemme yksityinen suomalaisomisteinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys. Olemme erikoistuneet liikkuviin hoitajakeskeisiin palveluihin. Yli 2 500 hoitajaamme työskentelee eri puolella Suomea kotihoidossa, henkilökohtaisessa avussa, ensihoidossa ja potilassiirroissa, rokotus- ja koronatestaustoiminnassa sekä hengitysvajaus- ja halvaushoidossa. Tarjoamme palveluitamme niin kuluttajille, yrityksille kuin julkiselle sektorille. 9Lives osti Stella Kotipalvelut Oy:n vuonna 2021 ja yhdessä olemme nyt 9Lives. Tavoitteenamme on olla laadukkain liikkuvien sote-palveluiden tuottaja Suomessa. Meillä on ammattina ihminen.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat ensihoitopalvelut, kiireettömät potilassiirrot, kotiin vietävät palvelut kuten kotihoito, henkilökohtainen apu, hengityshalvauspotilaiden hoito sekä koronatestaus. Olemme myös Suomen ainoa ensihoitoon erikoistunut henkilöstövuokrausyritys ja lisäksi Stella tarjoaa kotisairaanhoitoa pääasiassa yksityisille asiakkaille. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti ja luomme uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää hoitoalan ammattilaisten osaamista entistä paremmin kaikkien suomalaisten hyväksi.