Siirry sisältöön

Johtoryhmä

Markus Ulfstedt Toimitusjohtaja p. 040 501 5578

Katariina Matveinen Talousjohtaja

Tuija Meschini Markkinointijohtaja

Timo Palo Liiketoimintajohtaja ambulanssipalvelut p. 050 365 3305

Jukka Rantala Laatujohtaja, työsuojelupäällikkö p. 040 773 1434

Peter Söderlund Liiketoimintajohtaja henkilökohtaisen avun palvelut p. 044 409 0203

Henrik Tuulos Liiketoimintajohtaja kotihoidon palvelut p. 040 565 9926

Sähköpostiosoitteet muotoa: etunimi.sukunimi@9lives.fi

9Lives Group Oy:n hallitus

Vesa Kämäräinen, puheenjohtaja

Tekn.tri, Teknillinen korkeakoulu

KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu

9Lives Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2023 lähtien; hallituksen jäsen vuodesta 2022.

Vesa Kämäräisellä on 20 vuoden kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisestä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Hän on Nordic Healthcare Groupin (NHG) perustajia, jonka toimitusjohtajana työskenteli 18 vuotta kasvattaen yrityksen 200 asiatuntijaa työllistäväksi, neljässä maassa toimivaksi alan johtavaksi toimijaksi. Aiemmin Vesa on työskennellyt tutkijana ja tutkimusjohtajana Teknillisessä korkeakoulussa sekä ollut mukana hallituksen jäsenenä, sijoittajana tai toiminnan käynnistäjänä useassa kasvuyrityksessä. Vesa Kämäräinen on myös Nordic Healthcare Group Oy:n ja Reslink Solutions Oy:n hallitusten jäsen. 

Vesa Ekroos

KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu, AMP (INSEAD)

9Lives Group Oy:n hallituksen jäsen; toiminut puheenjohtajana v. 2018 – 2023

Vesa Ekroosilla on kymmenien vuosien kokemus terveydenhuoltoalan yritysten johto- ja hallitustehtävistä. Hän on toiminut muun muassa Mehiläinen Oyj:n hallituksen puheenjohtajana sekä toimitusjohtajana. Vesa on ollut kuntoutussairaala Kyyhkylä Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Kaunialan Sairaala Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Aiemmin hän on toiminut myös useissa muissa työ- ja luottamustehtävissä sosiaali-, terveydenhuolto- ja lääkealan yrityksissä, mm. Mediverkko-Yhtymä Oy:n hallituksen puheenjohtajana, Nordic Healthcare Group Oy:n hallituksen jäsenenä sekä johtotehtävissä Orion-yhtymässä. Nykyisin hän toimii mm. Live-säätiön (aiemmin Invalidisäätiö) hallituksen varapuheenjohtajana.

Markus Ulfstedt

KTM, Hanken Svenska handelshögskolan

9Lives Group Oy:n hallituksen jäsen vuodesta 2013

Markus Ulfstedt on 9Lives Group Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja. Aiemmin hän on toiminut johtotehtävissä mm. Aditro Oy:ssä sekä Personec Oy:ssä. Markus on toiminut myös yritysjohdon konsulttina Bain & Companyssä.