Siirry sisältöön

Johtoryhmä

Matias Järnefelt Toimitusjohtaja

Marina Forssell Henkilöstöjohtaja

Timo Koistinen Liiketoimintajohtaja, IT ja liiketoiminnan kehitys, henkilökohtaisen avustamisen palvelut

Katariina Matveinen Talousjohtaja

Tuija Meschini Markkinointijohtaja

Timo Palo Organisaatiovalmentaja

Jukka Rantala Liiketoimintajohtaja ambulanssipalvelut

Peter Söderlund Liiketoimintajohtaja p. 044 409 0203

Henrik Tuulos Liiketoimintajohtaja kotihoitopalvelut p. 040 565 9926

Markus Ulfstedt Toimitusjohtaja 9Lives Group Oy p. 040 501 5578

Sähköpostiosoitteet muotoaetunimi.sukunimi@9lives.fi

9Lives Group Oy:n hallitus

 
Vesa Ekroos

KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu, AMP (INSEAD)

9Lives Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2018

Vesalla on kymmenien vuosien kokemus terveydenhuoltoalan yritysten johto- ja hallitustehtävistä. Hän on toiminut muun muassa Mehiläinen Oyj:n hallituksen puheenjohtajana sekä toimitusjohtajana. Vesa on ollut kuntoutussairaala Kyyhkylä Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Kaunialan Sairaala Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Aiemmin hän on toiminut myös useissa muissa työ- ja luottamustehtävissä sosiaali-, terveydenhuolto- ja lääkealan yrityksissä, mm. Mediverkko-Yhtymä Oy:n hallituksen puheenjohtajana, Nordic Healthcare Group Oy:n hallituksen jäsenenä sekä johtotehtävissä Orion-yhtymässä. Nykyisin hän toimii mm. Live-säätiön (aiemmin Invalidisäätiö) hallituksen varapuheenjohtajana.

Vesa Kämäräinen

Tekn.tri, Teknillinen korkeakoulu

KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu

9Lives Group Oy:n hallituksen jäsen vuodesta 2022

Vesalla on 20 vuoden kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon  kehittämisestä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Hän on Nordic Healthcare Groupin (NHG) perustajia, jonka toimitusjohtajana työskenteli 18 vuotta kasvattaen yrityksen 200 asiatuntijaa työllistäväksi, neljässä maassa toimivaksi alan johtavaksi toimijaksi. Aiemmin Vesa on työskennellyt tutkijana ja tutkimusjohtajana Teknillisessä korkeakoulussa sekä ollut mukana hallituksen jäsenenä, sijoittajana tai toiminnan käynnistäjänä useassa kasvuyrityksessä. Nykyään Vesa on 9lives Group Oy:n, Nordic Healthcare Group Oy:n ja Reslink Solutions Oy:n hallitusten jäsen. 

Antti Ylikorkala

LT, Helsingin yliopisto

9Lives Group Oy:n hallituksen jäsen vuodesta 2019

Antilla on monipuolinen kansainvälinen kokemus terveydenhuoltoalan palveluyrityksistä. Hän toimii saksalaisen Doctari GmBH:n ja ruotsalaisen Art Clinic AB:n hallituksen jäsenenä ja on aiemmin toiminut johtotehtävissä muun muassa Attendossa ja MedOne Oy:ssa.

Markus Ulfstedt

KTM, Hanken Svenska handelshögskolan

9Lives Group Oy:n hallituksen jäsen vuodesta 2013

Markus Ulfstedt on 9Lives Group Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja. Aiemmin hän on toiminut johtotehtävissä mm. Aditro Oy:ssä sekä Personec Oy:ssä. Markus on toiminut myös yritysjohdon konsulttina Bain & Companyssä.