Siirry sisältöön

Meillä 9Livesilla on laaja kokemus hengityshalvaushoidosta sekä hoitotiimien ulkoistuksien organisoinnista.

Tarjoamme kokonaisia hoitotiimejä hoitaaksemme hengitystukea tarvitsevia asiakkaita. Meiltä saat myös hengitystukeen erikoistuneet hoitajat tilapäisavuksi paikkaamaan loma-aikoja ja muita poissaoloja tai resurssivajetta.

Tällä hetkellä meillä on useita hengityshalvaustukea tarvitsevia hoitotiimejä, esimerkiksi Lapin, Pirkanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Päijät-Hämeen ja Satakunnan hyvinvointialueilla.

Hengityshalvaushoito on pääsääntöisesti jatkuvaa ja ammattitaitoista hoitoa; meidän kauttamme saat tutut ja pysyvät hoitajat tueksesi. Tavoitteenamme on kohottaa hengitystukihoitoa tarvitsevien asiakkaidemme elämänlaatua ja mahdollistaa heidän täysipainoinen ja aktiivinen elämä avustajiemme avulla.

Antin isä kertoo hengitystukea tarvitsevan poikansa hoidosta

Hoitotiimin ulkoistus hengityshalvaushoitoon

Ammattitaitoisten hengityshalvaushoitoon erikoistuneiden hoitajien rekrytointi ja tiimin resurssien varmistaminen on erityisen tärkeää hengityshalvausasiakkaille. Ulkoistamalla hoitotiimin meille varmistat, että resurssit riittävät ja tiimi on toimintavarma.

Meiltä saat ammattitaitoiset sijaiset, tarvitsetpa sitten nopeaa helpotusta ylitöiden purkamisessa tai henkilökuntaa pidempiin sijaisuuksiin. Pitkä kokemuksemme hoitoringeistä ja asiakkaidemme kanssa yhdessä hiotut toimintamallit ja prosessit mahdollistavat nopean yhteistyön aloituksen ulkoistuksen toteuttamisessa.

Haluatko kuulla lisää hengityshalvaushoidon palveluistamme?

Lisätietoja antaa liiketoiminta-alueen johtaja Peter Söderlund, peter.soderlund@9lives.fi, p. 044 409 0203. Voit myös olla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteydenottolomake