Siirry sisältöön

Kotihoito tuo hoitajan palvelut ikääntyneen kotiin. Yksilöllisesti suunniteltu ja laadukas kotihoito tekee kotona asumisesta turvallista ja miellyttävää. Tutut hoitajamme ovat tavoitettavissa vuorokauden ajasta riippumatta, varmistaen että kotona asuminen on mukavaa ja turvallista. Kotihoitomme avulla tuetaan ja turvataan asiakkaan toimintakykyä ja selviytymistä asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Me 9Livesin kotihoidossa autamme sinua ja läheistäsi kaikissa niissä henkilökohtaisissa arjen toimissa, jotta asuminen kotona on miellyttävää, toimivaa ja turvallista.

Kotihoito tuo yksin asuvalle tuen kotiin

Me kaikki olemme joskus avun tarpeessa – pienen tai suuren. Kotihoidosta saat tukea, kun toimintakykysi on laskenut korkean iän, sairauden, vamman, kuntoutumisen tai muun vastaavan syyn takia tarvitset apua. Asiakkainamme on myös lapsiperheitä, joille on myönnetty palveluseteli lapsiperheiden kotipalveluun.

Kotihoidon palvelut

9Livesin kotihoito räätälöidään aina sinun ja läheisesi toiveiden mukaan. Useimmiten hoitajamme ovat tukena esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa, laittavat ruokaa ja auttavat syömisessä. He myös avustavat WC-käynneillä ja hygienian hoidossa sekä pitävät huolen, että läheiselläsi on puhdasta päällä ja hyvä olla.

Perustoimien lisäksi voimme esimerkiksi jumpata yhdessä asiakkaan kanssa, leipoa pullaa, lähteä saattajaksi lääkäriin tai teatteriin – tai olla seurana vaikkapa korttipelin tai ristikoiden äärellä. Erityisesti vanhustenhoidon puolella saatamme olla monelle päivän ainoa ihmiskontakti, ja siksi meille on tärkeää myös kysellä kuulumisia ja kohdata ihmisinä.  

Hoitajamme ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Pyrimme aina siihen, että tutut hoitajamme ovat helposti tavoitettavissa ja tarpeesi otetaan huomioon yksilöllisesti. 

Palvelemme suomeksi, mutta osalla paikkakunnista tarjoamme myös ruotsinkielistä kotihoitoa. Meiltä saat myös yksityiset kotisairaanhoidon palvelut silloin, kun tarvitset ympärivuorokautista hoitoa.

Joustava Kotihoitaja-etäpalvelu

Onko toiveissa enemmän omaa rauhaa? Halutessasi osa kotihoidon käynneistä, esimerkiksi yksi kolmesta päivittäisestä käynnistä, voidaan korvata etäpalvelun avulla.

Etäkäyntejä varten asennamme asiakkaan kotiin helppokäyttöisen, tablettia muistuttavan laitteen, jonka kautta yhteys on helppo muodostaa etäkäyntien aikana. Tietoteknistä osaamista ei tarvita – riittää, että asiakas kuulee ja näkee riittävän hyvin.

FYSIOTERAPIAPALVELUT KOTIIN

Ongelmia liikkumisessa tai tarvetta kuntoutukselle loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen? Meidän kauttamme voit ostaa myös fysioterapiaa kätevästi kotioloihin. Fysioterapeuttimme auttavat toimintakyvyn parantamisessa sekä vetreyden ja omatoimisuuden ylläpitämisessä niin, että asiakkaan tarpeet ja kodin ominaisuudet huomioidaan. Toistaiseksi tarjoamme fysioterapiapalveluita vain pääkaupunkiseudulla.

kotisiivous

ASIAKKAAKSI PALVELUSETELILLÄ

Palvelusetelillä voit hankkia meiltä kotihoidon palveluita. Kotihoidon lisäksi tarjoamme palvelusetelillä muun muassa henkilökohtaisen avustajan palveluita.

Jos olet saanut palvelusetelin, ota yhteyttä suoraan kotihoidon asiakaspalveluumme p. 010 633 8585.

Asiakkaaksi hyvinvointialueesi ohjaamana

Teemme tiiviisti yhteistyötä julkisen sektorin kanssa ja olemme usealla hyvinvointialueella julkisen kotihoidon toteuttajakumppani. Jos sinä tai kotihoitoa tarvitseva läheisesi asutte hyvinvointialueella, joka on ulkoistanut kotihoidon palvelunsa meille, et tarvitse palveluseteliä päästäksesi asiakkaaksemme. Hyvinvointialueet ohjaavat sinut luoksemme – ja otamme sinut ilolla vastaan!

Omaishoitajan sijaisuudet

Omaishoitajankin pitää välillä levätä tai hoitaa muita asioita. Tiesitkö, että omaishoitajana voit saada meiltä yksityiseltä palveluntarjoajalta lakisääteisten vapaapäiviesi ajalle sijaisen.

Jos haluat, että läheistäsi hoidetaan vapaapäivinäsi kotona palvelutalon sijaan, voit ostaa meiltä kotihoitoa. Kun on sinun vapaapäiväsi, me pidämme hyvää huolta rakkaastasi.

Kotihoitoon omalla kustannuksella

Haluaisitko hankkia läheisellesi palvelusetelin kattaman kotihoidon oheen vaikkapa ylimääräisen viikoittaisen kotikäynnin tai kauppareissuseuraa? Meillä voi täydentää palvelusetelillä ostettua kotipalvelua valitsemillanne omakustanteisilla lisäpalveluilla. Autamme mielellämme räätälöimään juuri sinun toiveittesi mukaisen paketin.

Kotihoidon hinnat yksityisasiakkaalle

Jos olet yksityisasiakas ja maksat palvelumme itse, huomioithan, että kotihoidon hinnat vaihtelevat paikkakunnan, viikonpäivän ja kellonajan mukaan. 

Tiesithän, että saatat olla oikeutettu eläkettä saavan hoitotukeen?

Voit olla oikeutettu tukeen, jos olet kokopäiväisesti eläkkeellä, sinulla on vamma tai sairaus, toimintakykysi on heikentynyt ja tarvitset apua kotiisi. Mitä enemmän tarvitset apua, sitä enemmän voit saada tukea hoitokustannuksia varten.  

Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että jos kustannat kotihoidon itsellesi, vanhemmallesi tai isovanhemmallesi, voit tehdä maksuista 60 % kotitalousvähennyksen verotuksessa? Vähennyksen voit tehdä verotettavista ansio- tai eläketuloista vaikka heti verokortilla. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden. Palveluseteliasiakkaana vähennystä ei voi saada.

Haluatko kuulla lisää kotihoidon palveluistamme?

Ota yhteyttä! Mietitään yhdessä, miten voisimme palvella juuri sinua tai läheistäsi.

Yhteydenottolomake

HELSINKI

Yhteystiedot

ESPOO

Yhteystiedot

VANTAA

Yhteystiedot

KERAVA

Yhteystiedot

KUOPIO

Yhteystiedot

LAHTI

Yhteystiedot

KOTKA

Yhteystiedot

SEINÄJOKI

Yhteystiedot

TURKU

Yhteystiedot

NAANTALI

Yhteystiedot