Siirry sisältöön

Hyvinvointialueen myöntämä palveluseteli antaa sinulle vapauden valita oman yksityisen palveluntuottajasi. Me 9Livesilla toimimme palvelusetelituottajana useilla paikkakunnilla. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun nopeasti ja luotettavasti.

Meiltä saat palvelusetelillä henkilökohtaista apua, avustajapalveluita, kotihoitoa, kotisairaanhoitoa, omaishoitajien sijaispalvelua ja lapsiperheiden kotipalvelua.

Kun olet saanut palvelusetelin, tarvitsemasi palvelun hankkiminen on helppoa: ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kerro palvelusetelisi numero ja haluamasi palvelun ajankohta, niin järjestämme avuksesi sopivan hoitajan.

Näin saat palvelusetelin ja ostat sillä palvelua

1. Palvelupäätös. Hyvinvointialue päättää, että olet oikeutettu palveluseteliin.

2. Valinta. Valitset verkkopalvelussa haluamasi palveluntuottajan. Meidät löydät kahdella yritysnimellä: 9Lives Oy ja 9Lives Kotipalvelut Oy.

3. Yhteydenotto. Ota yhteyttä meihin ja sovitaan, missä, milloin ja miten sinua palvellaan.

Sairaanhoitaja ottamassa verinäytettä kotona

Kysymyksiä ja vastauksia palvelusetelistä

  • Miten voin saada henkilökohtaista apua? Olenko oikeutettu palveluseteliin?

Voit saada henkilökohtaista apua joko itse maksavana asiakkaana tai hyvinvointialueesi vammaispalveluiden kautta. Soita aina ensin oman hyvinvointialueen vammaisneuvontaan selvittääksesi, oletko oikeutettu palveluseteliin.

  • Olen saanut hyvinvointialueelta palvelusetelin henkilökohtaiseen apuun. Mitä tietoja tarvitaan yhteydenottoa varten ennen palvelun aloittamista?

Ottaessasi yhteyttä valmistauduthan puheluun ottamalla mukaan: palvelusetelin numeron, myönnetyn tuntimäärän ja palvelutuottajan varmenteen. Näiden tietojen pohjalta pääsemme käynnistämään palvelutuotannon. 

  • Kuinka monta tuntia ja minä päivinä voin saada henkilökohtaista apua palvelusetelillä? 

Hyvinvointialueesi vammaispalvelu myöntää sinulle palveluun tietyn tuntimäärän. Myönnetyn tuntimäärän pohjalta sovimme kanssasi yhdessä käyntipäivät, kellonajat ja tehtävät, jotta saadaan arki sujumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Jos henkilökohtaiseen apuun myönnetyt palvelusetelin tunnit eivät riitä, mikä neuvoksi? 

Ota yhteyttä hyvinvointialueesi vammaispalveluun, mikäli tarvitset sopimusta laajempaa hoitoa. He voivat tarpeen mukaan lisätä tunteja ja täydentää palvelua. Jos hyvinvointialueen myöntämä palvelusetelin tunnit ylittyvät, voi aina ostaa meiltä avustajan tunteja lisää omakustanteisesti.

  • Voinko käyttää palveluseteliä kahden palveluntuottajan kanssa samanaikaisesti?

Palveluntuottajia voi olla kaksi tai useampi. Silloin asiakkaan tulee huolehtia palvelusetelituntien riittävyydestä. Tarvittaessa voimme myös tarjota sijaista tai täydennystä palveluihin toisen palvelutuottajan tueksi.

Jäikö jokin mietityttämään?