Siirry sisältöön

Hyvinvointialueen myöntämä palveluseteli antaa sinulle vapauden valita oman yksityisen palveluntuottajasi. Me 9Livesilla toimimme palvelusetelituottajana useissa kunnissa ja palvelemme päivittäin suurella sydämellä vanhuksia, vammaisia, lapsiperheitä sekä esimerkiksi pitkäaikaissairaita ja kuntoutujia. Tarjoamme palveluitamme mielellämme myös sinulle!

Palvelusetelillä voit hankkia esimerkiksi kotihoitoa, henkilökohtaista avustusta tai lapsiperheiden kotipalvelua.

Löydät meidät palvelusetelijärjestelmistä toistaiseksi nimellä ”Stella Kotipalvelut Oy” tai ”9Lives – Stella Kotipalvelut Oy”.

Kotihoitoa tai henkilökohtainen avustaja palvelusetelillä

Voit hankkia meiltä kotihoidon palveluita palvelusetelillä useissa kunnissa. Palvelemme sinua aina lämpimästi kunnan asiantuntijoiden tekemän hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Olemme myös henkilökohtaisen avun palvelusetelipalveluiden tuottaja useissa kunnissa.

Kunnan myöntämän palvelusetelin ohessa voimme tarjota toiveidesi mukaan myös muita kotihoidon palveluita. Näistä omalla kustannuksella hankituista kotipalveluista voit tehdä kotitalousvähennyksen.

Palvelusetelillä hankitut palvelut ovat sinulle arvonlisäverottomia, mutta niistä ei voi saada kotitalousvähennystä. Niihin lisäpalveluihin, joiden kustannuksista vastaat itse, voit hakea kotitalousvähennystä.

Kun olet saanut palvelusetelin, tarvitsemasi palvelun hankkiminen on helppoa: soita meille, kerro palvelusetelisi numero ja haluamasi palvelun ajankohta, niin hoidamme varauksen kuntoon.

Näin saat palvelusetelin ja ostat sillä palvelua

1. Palvelupäätös. Hyvinvointialue päättää, että olet oikeutettu palveluseteliin.

2. Valinta. Valitset verkkopalvelussa haluamasi palveluntuottajan. Meidät löydät toistaiseksi kahdella yritysnimellä 9Lives Oy ja Stella Kotipalvelut Oy.

3. Yhteydenotto. Ota yhteyttä meihin ja sovitaan, missä, milloin ja miten sinua palvellaan.

Jäikö jokin mietityttämään?