Uutiset

Kotiin tuotavien palveluiden valikoimamme täydentyi kotisiivouksella

Olemme yksi Suomen johtavista liikkuvien terveys- ja sosiaalipalvelujen tuottajista. Syksystä 2023 alkaen tarjoamme asiakkaillemme myös kotisiivouspalveluita helpottamaan elämää kotona.

9Lives on kotihoidon osalta yksi Suomen suurimpia palveluntarjoajia. Kotihoidon avulla mahdollistamme asiakkaillemme toimivan, turvallisen ja mukavan elämän omassa kodissa mahdollisimman pitkään.

”9Livesilla haluamme auttaa ja ilahduttaa ihmisiä heidän arjessaan – meillä on ammattina ihminen. Puhdas koti on osa hyvää arkea ja hyvinvointia, ja siksi siivouspalvelut ovat luonteva jatkumo palvelutarjontaamme”, kertoo 9Livesin liiketoimintajohtaja Peter Söderlund.

Kotisiivousta erilaisiin tarpeisiin

Kotisiivouksen voi hankkia itselle tai läheiselle. Siivouksen ulkoistaminen voi olla iso stressitekijän poisto kiireisille työssäkäyville tai perheellisille. Toisaalta ammattilaisen tekemä siivous helpottaa arjessa, jos oma tai läheisen toimintakyky on heikentynyt.

”Kuten kaikkien palveluidemme kohdalla, myös siivouksen osalta asiakkaamme voivat luottaa ammattitaitoisiin ja ystävällisiin ammattilaisiimme”, Söderlund täydentää.

9Lives tarjoaa siivouspalveluita Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen, Vantaan ja Keravan alueella. Palveluvalikoimaan kuuluvat niin säännölliset viikkosiivoukset kuin kertasiivous, muuttosiivous ja ikkunanpesu. Lisäksi 9Lives tarjoaa yritysten tarpeisiin räätälöitävää yrityssiivousta.

Siivouspalvelut on hinnoiteltu reilusti. Kaikki kulut sisältyvät asiakkaalle ilmoitettuun hintaan, eikä päälle tule ylimääräisiä käsittelykuluja tai kilometrikorvauksia.

Lue lisää: