Siirry sisältöön

Kotisiivouksen hinnasto

Meiltä saat kaikki kotisiivouksen palvelut reiluun hintaan: Kaikki kulut sisältyvät hintaan. Laskuusi ei lisätä mitään muita mahdollisia käsittelykuluja eikä kilometrikorvauksia.

Minimisiivousaika säännöllisissä ja kertasiivouksissa 2 tuntia.

  • Syystarjous: Tarjoamme nyt ensimmäisen kuukauden 50% alennushintaan, kun teet kanssamme uuden säännöllisen sopimuksen. Etu on voimassa 30.12.2023 asti.
  • Jatkuva sopimushinta 48,40 €/tunti. Kotitalousvähennyksen jälkeen sinulle jää maksettavaksi vain 19,40 €/tunti.
  • Kertasiivous 58,40 €/tunti (kotitalousvähennyksen jälkeen 23,40 €/tunti).
  • Ikkunoiden pesu 58,40 €/tunti (kotitalousvähennyksen jälkeen 23,40 €/tunti). Huom. 20 % alennus ikkunanpesusta kaikille uusille asiakkaille 31.12.2023 asti.
  • Arvonlisäveroton kotisiivous 41 €/tunti Uudenmaan alueella (kotitalousvähennyksen jälkeen 16,40 €/tunti).

Kuinka saat palvelua arvonlisäverottomasti?

Mikäli toimintakykysi on alentunut sairauden, iän tai vamman vuoksi, voit olla oikeutettu ostamaan siivouspalveluita ilman arvonlisäveroa. Tuotamme kotisiivouspalveluita arvonlisäverottomasti koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä, niin sovitaan veloitukseton kartoituskäynti, ja teemme kanssasi palvelusopimuksen sosiaalihuoltopalvelun tuottamisesta.

Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että jos kustannat kotisiivouksen itsellesi, vanhemmallesi tai isovanhemmallesi, voit tehdä maksuista 60 % kotitalousvähennyksen verotuksessa? Vähennyksen voit tehdä verotettavista ansio- tai eläketuloista vaikka heti verokortilla.

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen kartoituskäynti puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Asiakaspalvelu p. 013 385 9500

(arkisin klo 8-18, la-su klo 9-16)

Yhteydenottolomake