Siirry sisältöön

Meiltä saat aina tutun suomea puhuvan siivoojan. Tarjoamme kotisiivouspalveluita Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Keravan, Kirkkonummen, Tuusulan ja Järvenpään alueella.

Varaa ilmainen kartoituskäynti p013 385 9500

Meiltä siivouspalvelut kaikkiin elämäntilanteisiin

Kaikkiin koteihin: Onko sinulle kodin siisteys tärkeä asia, mutta sinulla ei ole aikaa eikä energiaa siivota niin usein kuin haluaisit? Helpota arkeasi, ja anna meidän huolehtia kotisi puhtaudesta.

Vanhukset ja henkilöt, joilla alentunut toimintakyky: Meiltä saat kotisiivouksen arvonlisäverottomasti. Meidän ammattitaitoiset siivoojamme tekevät työn puolestasi, jotta voit nauttia puhtaasta kodista ilman vaivaa.

Omaiset: Haluatko varmistaa, että rakkaittesi koti on puhdas ja turvallinen? Ota yhteyttä, ja huolehdimme siivouksen puolestasi luotettavasti ja asiakasta kuunnellen. Tiesithän, että voit hyödyntää kotitalousvähennystäsi myös läheisellesi.

Edulliset arvonlisäverottomat kotisiivouspalvelut – ilman lääkärintodistusta

Kun sinun tai läheisesi toimintakyky on alentunut pysyvästi tai väliaikaisesti, esimerkiksi ikääntymisen takia, voit saada kotisiivouksen edullisesti ilman arvonlisäveroa. 9Lives on sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä Uudellamaalla.

Saadaksesi kotisiivouksen arvonlisäverottomana et tarvitse lääkärintodistusta tai ulkopuolisen tekemää virallista arviointia. Kaikki 80 vuotta täyttäneet ovat automaattisesti oikeutettuja ALV 0% -palveluun. Lisäksi siivouspalvelusta voit saada kotitalousvähennyksen.

kotisiivous

Säännöllinen viikkosiivous ja muut palvelut

Säännöllinen viikkosiivous pitää kodin puhtaana ja raikkaana. Kotisiivouspalveluihimme sisältyvät muun muassa: lattioiden ja sohvan imurointi, lattioiden pesu sekä wc:n ja kylpyhuoneen pesu, pölyjen poisto ulottuvuuskorkeudelta ja keittiön pintojen puhdistus. Meiltä saat lisäpalveluina mm.: lakanoiden vaihdon, vaatteiden silityksen, ikkunoiden pesun ja uunin puhdistuksen.

  • Viikkosiivous: Voit valita sinulle sopivan säännöllisen siivousvälin. Varaa ilmainen kartoitusaika, ja me huolehdimme lopusta.
  • Muuttosiivous: Anna meidän huolehtia muuttosiivouksesta, jotta voit keskittyä uuteen kotiisi.
  • Ikkunanpesu: Meidän ammattilaisemme hoitavat ikkunoiden pesun tehokkaasti tyytyväisyystakuulla. Meiltä myös ikkunanpesu taloyhtiöille.
  • Kertasiivous: Kaipaatko kertaluonteista siivousapua kotiisi vaikkapa kylpyhuoneen tai lattianpesuun? Entäpä siivousta vuokra-asunnolle? Kertasiivous sisältää juuri sinun tarpeidesi mukaiset siivoustehtävät.
  • Yrityssiivous: Ota yhteyttä, ja kerro tarpeistasi, niin räätälöimme palvelun yrityksellesi sopivaksi.

Meiltä kotisiivous ammattitaidolla, luotettavasti ja turvallisesti

Ystävällinen ja kokenut henkilökunta: Jokainen siivoojamme on koulutettu ja kokenut, joten voit luottaa laadukkaaseen työn jälkeen.

Turvalliset ja allergiaystävälliset siivousaineet: Käytämme kotimaisia ekologisia pesuaineita – saat meiltä myös hajusteettomat allergiaystävälliset vaihtoehdot.

Luotettavuus: Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.

Henkilökohtainen palvelu: Jokainen koti on erilainen. Räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Kuinka paljon kotisiivous maksaa?

Katso 9Livesin kotisiivouksen hinnasto:

Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että jos kustannat kotisiivouksen itsellesi, vanhemmallesi tai isovanhemmallesi, voit tehdä maksuista 60 % kotitalousvähennyksen verotuksessa? Vähennyksen voit tehdä verotettavista ansio- tai eläketuloista vaikka heti verokortilla.

Varaa aika ilmaiseen kartoituskäyntiin

Ota yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen kotisiivouksen kartoituskäyntiin.

Asiakaspalvelu p. 013 385 9500 (arkisin klo 8-18, la-su klo 9-16)

Yhteydenottolomake