Siirry sisältöön
Ilahduta läheistäsi joulun siisteimmällä lahjalla – kotisiivouksella. Tarjoamme nyt ensimmäisen kuukauden 50% alennushintaan, kun teet kanssamme uuden säännöllisen sopimuksen. Myös ikkunoiden pesu on arvostettu lahja, nyt -20% alennus ensimmäisestä pesusta. Etu on voimassa 30.12.2023 asti.

Me ymmärrämme, kuinka tärkeää on pitää koti puhtaana ja viihtyisänä. Tilaa kotisiivous 9Livesilta, niin tehdään kodistasi putipuhdas.

Säästä aikaa ja vaivaa – teemme kodistasi putipuhtaan.

Tarjoamme kotisiivouspalveluita Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Keravan, Kirkkonummen, Keravan, Vantaan, Tuusulan ja Järvenpään alueella. Meiltä siivouspalvelut kaikkiin elämäntilanteisiin – myös yrityksille:

Kaikkiin koteihin: Onko sinulle kodin siisteys tärkeä asia, mutta sinulla ei ole aikaa eikä energiaa siivota niin usein kuin haluaisit? Helpota arkeasi, ja anna meidän huolehtia kotisi puhtaudesta.

Vanhukset ja henkilöt, joilla alentunut toimintakyky: Ymmärrämme että siivoaminen voi tulla haasteelliseksi alentuneen toimintakyvyn vuoksi. Meidän ammattitaitoiset siivoojamme tekevät työn puolestasi, jotta voit nauttia puhtaasta kodista ilman vaivaa. Meiltä saat kotisiivouksen arvonlisäverottomasti sosiaalihuoltopalvelun tuottajana.

Omaiset: Haluatko varmistaa, että rakkaittesi koti on puhdas ja turvallinen? Ota yhteyttä, ja huolehdimme siivouksen puolestasi luotettavasti ja asiakasta kuunnellen. Tiesithän, että voit hyödyntää kotitalousvähennystäsi myös läheisellesi.

Edulliset siivouspalvelut ilman arvonlisäveroa – et tarvitse lääkärintodistusta

Kun sinun tai läheisesi toimintakyky on alentunut pysyvästi tai väliaikaisesti, esimerkiksi ikääntymisen takia, voit saada kotisiivouksen edullisesti ilman arvonlisäveroa. 9Lives on sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä Uudellamaalla.

Saadaksesi kotisiivouksen arvonlisäverottomana et tarvitse lääkärintodistusta tai ulkopuolisen tekemää virallista arviointia: riittää että koet toimintakykysi heikentyneen, ja tarvitset siivoukseen apua. Lisäksi siivouspalvelusta voit saada kotitalousvähennyksen.

Siivouspalvelumme kotiin ja yrityksille:

  • Viikkosiivous: Säännöllinen viikkosiivous pitää kodin puhtaana ja raikkaana. Voit valita sinulle sopivan siivousvälin esim. kerran viikossa, joka toinen viikko tai neljän viikon välein. Varaa ilmainen kartoitusaika, ja me huolehdimme lopusta.
  • Muuttosiivous: Muutto on stressaavaa aikaa. Anna meidän huolehtia siivouksesta, jotta voit keskittyä uuteen kotiisi.
  • Ikkunanpesu: Ikkunoiden pesu voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Meidän ammattilaisemme hoitavat sen tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä myös ikkunanpesu taloyhtiöille.
  • Kertasiivous: Kaipaatko kertaluonteista siivousapua kotiisi vaikkapa kylpyhuoneen tai lattianpesuun? Entäpä joulusiivousta tai siivousta vuokra-asunnolle? Kertasiivous sisältää juuri sinun tarpeidesi mukaiset siivoustehtävät.
  • Yrityssiivous: Ota yhteyttä, ja kerro tarpeistasi, niin räätälöimme palvelun yrityksellesi sopivaksi.

Meiltä laadukasta kotisiivousta: ammattitaidolla, luotettavasti ja turvallisesti

Ystävällinen ja kokenut henkilökunta: Jokainen siivoojamme on koulutettu ja kokenut, joten voit luottaa laadukkaaseen työn jälkeen.

Turvalliset ja allergiaystävälliset siivousaineet: Käytämme kotimaisia ekologisia pesuaineita – saat meiltä myös hajusteettomat allergiaystävälliset vaihtoehdot.

Luotettavuus: Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.

Henkilökohtainen palvelu: Jokainen koti on erilainen. Räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

9Lives on suomalaisomisteinen yksityinen sosiaali- ja terveysalan yritys – pidämme sinusta ja kodistasi hyvää huolta.

Kuinka paljon kotisiivous maksaa?

Katso 9Livesin kotisiivouksen hinnasto:

Kotitalousvähennys

Tiesitkö, että jos kustannat kotisiivouksen itsellesi, vanhemmallesi tai isovanhemmallesi, voit tehdä maksuista 60 % kotitalousvähennyksen verotuksessa? Vähennyksen voit tehdä verotettavista ansio- tai eläketuloista vaikka heti verokortilla.

Varaa aika ilmaiseen kartoituskäyntiin

Ota yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen kotisiivouksen kartoituskäyntiin.

Asiakaspalvelu p. 013 385 9500 (arkisin klo 8-18, la-su klo 9-16)

Yhteydenottolomake