Uutiset

Kotisiivous nyt syystarjoushintaan

Kotisiivous

Etsitkö helpotusta kiireiseen arkeen? Vilisevätkö nurkat pölyisiä villakoiria? 9Livesin kautta saat nyt myös kotisiivouspalvelut. Ammattilaisemme huolehtivat kotisi puhtaaksi, jolloin säästät aikaa ja vaivaa.

Laadukkaat kotisiivouspalvelumme ovat käytettävissäsi Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen ja Vantaan alueella. Valikoimassamme on siivouspalveluita kaikkiin elämäntilanteisiin aina säännöllisistä viikkosiivouksista kertasiivouksiin, ikkunanpesuun ja muuttosiivoukseen.

SYYSTARJOUS: Ensimmäinen kuukausi -50 %, kun teet kanssamme säännöllisen sopimuksen. Lisäksi 20 % alennus ikkunanpesusta. Edut ovat voimassa 30.12.2023 asti ja koskevat uusia asiakkaita. Kotisiivouksen normaalihinta alkaen 48,40 €/h (kotitalousvähennyksen jälkeen 19,40 €/h).

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen kotisiivouksen kartoituskäynti numerosta 013 385 9500 (arkisin klo 8–18, la–su klo 9–16).

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka voit tehdä kotona teetettävistä palveluista – myös kotisiivouksesta. Kun kustannat kotisiivouksen itsellesi, vanhemmallesi tai esimerkiksi isovanhemmallesi, voit tehdä maksuista 60 % kotitalousvähennyksen verotuksessa.