Siirry sisältöön

AMMATTINA IHMINEN

Me teemme töitä inhimillisyyden ytimessä.

Välitämme, autamme ja pelastamme.

LIIKKUVAT PALVELUT

Tarvitsetko ambulanssia, hoitajaa kotiin, henkilökohtaista apua tai liikkuvaa terveyspalvelua? 9Lives on Suomen suurimpia liikkuvien palveluiden asiantuntijoita. Olemme hyvinvointialueiden tiivis yhteistyökumppani ja kehitämme yhteistyössä ratkaisuja niin yksittäisiin palveluihin kuin kokonaisulkoistuksiin. Edistämme suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia tuottamalla laadukkaita ja vaikuttavia palveluita asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti ja joustavasti.

Hyvinvointialueet

Teemme tiiviisti yhteistyötä hyvinvointialueiden kanssa ja tarjoamme palveluitamme myös julkisille organisaatioille ja kunnille. Toimimme kotihoidon ja henkilökohtaisen avun kumppanina ympäri Suomen. Useat palvelumme ovat saatavilla myös palvelusetelillä.
Tutustu

Yritykset

Meillä on vankka kokemus erilaisista yritysyhteistöistä. Saatte kauttamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyt palvelut sekä tarvitsemanne ammattilaiset. Ulkoista meille esimerkiksi henkilöstösi rokotukset tai tapahtumasi ensiapupäivystys.
Tutustu

Yksityisasiakkaat

Tarjoamme kokeneiden ja luotettavien hoitajien tukea arkeen eri elämäntilanteisiin. Saat meiltä lyhytaikaiseen tai pidempään tarpeeseen niin kotihoidon, henkilökohtaisen avustajan ja kotisairaanhoidon palvelut sekä potilaskuljetukset. Voit yksityisasiakkaana tilata palveluitamme palvelusetelillä tai omakustanteisesti.
Tutustu

ONKO SINULLA PALVELUSETELI?

Tarjoamme palvelusetelillä mm. henkilökohtaista apua, avustajapalveluita, kotihoitoa, lapsiperheiden kotipalvelua sekä omaishoitajan vapaan sijaistusta. Toimimme palvelusetelituottajana useilla hyvinvointialueilla. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle palvelun nopeasti!

Tyttö pyörätuolissa ulkoilemassa koiran kanssa

KOTIHOIDOSTA TUKEA JA TURVAA ARKEEN

9Livesin kotihoidossa autamme sinua ja läheistäsi kaikissa niissä arjen toimissa, joissa kaipaat apuamme. Tarjoamme myös kotisairaanhoidon palveluita, jotka mahdollistavat asiakkaillemme hyvän ja turvallisen elämän kotona.

TAVOITTEENAMME ON OLLA LAADUKKAIN LIIKKUVIEN SOTE-PALVELUIDEN TUOTTAJA SUOMESSA.

TULE MEILLE TÖIHIN

Haluamme tarjota työpaikan, jossa viihdytään ja työn tekeminen tuntuu merkitykselliseltä. Meillä teet tärkeää työtä asiakkaidemme terveyden ja hyvinvoinnin eteen. Meidän tehtävämme on pitää huolta sinusta, jotta voit tehdä työsi hyvin. Tervetuloa #ysitiimiin!

Kotihoidon tiimi